Μπαρτσελόνα: Σε μπελάδες με την Ομοσπονδία ο Λεβαντόφσκι εξαιτίας... ενός δείπνου!

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Σε μπελάδες με την Ομοσπονδία ο Λεβαντόφσκι εξαιτίας... ενός δείπνου!

bet365

Σύμφωνα με τα πολωνικά Μέσα, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα χρωστάει χρήματα στην πολωνική ομοσπονδία.

Η σχέση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Πολωνική Ομοσπονδία (PZPN) περνάει κρίση. Στην αρχή της τελευταίας συγκέντρωσης της ομάδας, σε συνέντευξή του στην Eleven Sport, ο επιθετικός επιτέθηκε στην PZPN δηλώνοντας ότι «σε κάποιες θέσεις πρέπει να απαιτείς τάξη και να ξέρεις πώς να συμπεριφέρεσαι» και, παρόλο που είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας για να διευθετηθεί η διαμάχη, η κατάσταση δεν φαίνεται να βελτιώνεται.

Αυτό το Σάββατο (09/09), η πολωνική εφημερίδα Meczyki ανέφερε ότι ο Λεβαντόφσκι χρωστάει χρήματα στην ομοσπονδία της χώρας του. Συγκεκριμένα, φέρεται πως σε δείπνο που παρατέθηκε κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ στο Κατάρ, ο παίκτης της Μπαρτσελόνα κάλεσε την ομάδα στο εστιατόριο του Τούρκου σεφ Σαλτ Μπάε και αν και αρχικά τα έξοδα επρόκειτο να τα επωμιστεί ο ίδιος, ως αρχηγός της εθνικής, κατέληξε να περάσει τον λογαριασμό στην Ομοσπονδία.

Το περιβάλλον του επιθετικού αρνήθηκε αμέσως τις κατηγορίες και επιβεβαιώνει ότι το PZPN ήταν υπεύθυνο για τη διάδοση της φήμης για να βλάψει την εικόνα του σταρ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα