Κάντιθ - Βιγιαρεάλ 3-1: Οι χαμηλές πτήσεις συνεχίζονται για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού

Νίκος Κικίδης
Κάντιθ

bet365

Την τρίτη ήττα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές γνώρισε η Βιγιαρεάλ, η οποία αν και προηγήθηκε τελικά λύγισε με δέκα παίκτες απέναντι στην Κάντιθ με 3-1.

Το ξεκίνημα στη φετινή σεζόν για τη Βιγιαρεάλ μόνο ελπιδοφόρο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην Κάντιθ, έχασε με 3-1 και γνώρισε την τρίτη ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές στη La Liga.

Παρά το προβάδισμα του Κίτρινου Υποβρυχίου με τον Σόρλοθ στο 10΄, ο αγώνας μετατράπηκε σε μονόλογο των γηπεδούχων που ολοκλήρωσαν την ανατροπή πριν από το ημίχρονο. Αρχικά ο Ράμος ισοφάρισε στο 18΄, με την αποβολή του Πεντράθα τέσσερα λεπτά αργότερα να χαρίζει το αριθμητικό πλεονέκτημα στην Κάντιθ.

Σαν αποτέλεσμα ο Ματσίς να γράψει το 2-1 από το σημείο του πέναλτι στο 30, ενώ ο ίδιος παίκτης σφράγισε το τελικό αποτέλεσμα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (50΄).

Βιγιαρεάλ (Κίκε Σετιέν): Γιόργκενσεν, Φόιθ, Αλμπιόλ, Κουένσα, Πεντράθα, Τεράτς (83΄Κίκο), Σουάρες, Πίνο (68΄Ντίας), Μπαένα (68΄Κομεσάνα), Μορένο (83΄Καπού), Σόρλοθ (27΄Μοράλες)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα