Κρόος για τη μεταγραφή του 21χρονου Βέιγκα στην Αλ Αχλί: «Ντροπή»

Ο Κρόος αποδοκίμασε τη μεταγραφή του 21χρονου Βέιγκα στην Αραβία

bet365

Ο Τόνι Κρόος δεν είδε με καλό μάτι την επιλογή του 21χρονου ταλαντούχου Ισπανού, Γκάμπρι Βέιγκα να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Αχλί, δείχνοντάς το με σχόλιο στη σχετική ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο Instagram.

Μετά τους βετεράνους και τους φτασμένους παίκτες κοντά ή πάνω από τα 30 χρόνια, οι Σαουδάραβες απλώνουν τα δίχτυα τους και στα ανερχόμενα αστέρια της Ευρώπης, με τον 21χρονο σταρ της Θέλτα, Γκάμπρι Βέιγκα να επιλέγει την Αλ Αχλί κόντρα στο ενδιαφέρον από τους μεγάλους της Premier League, τη Νάπολι, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

Η επικείμενη μεταγραφή μπορεί να κάνει τον μεγαλύτερο «κρότο» βάσει ονόματος, αλλά ταράζει για τα καλά τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου συμβολίζοντας το... μέλλον, με τον ηγέτη της εθνικής Ισπανίας Κ-21 να κάνει πιθανότατα την αρχή στη μετακόμιση σπουδαίων ταλέντων της Γηραιάς Ηπείρου προς τη Μέση Ανατολή.

Η είδηση των Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο και Φαμπρίτσιο Ρομάνο έφτασαν φυσικά και στα «αυτιά» των ποδοσφαιριστών διεθνώς, προκαλώντας ξεκάθαρα αρνητική εντύπωση στον Τόνι Κρόος.

Ο Γερμανός εν ενεργεία legend της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είδε με καλό μάτι την απόφαση του πιτσιρικά να αφήσει την Ευρώπη μετά τη σεζόν καταξίωσής του στη La Liga για την προοπτική της Σαουδικής Αραβίας και δεν δίστασε να το εκφράσει δημόσια, σχολιάζοντας στη σχετική ανάρτηση του Ρομάνο στο Instagram.

«Ντροπή», ήταν το λιτό και περιεκτικό σχόλιο του πιστού στρατιώτη της Ρεάλ, η οποία φαινόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του στα τέλη της περασμένης σεζόν.

ΚΡΟΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα