Ατλέτικο Μαδρίτης μεταγραφές: Σογιουντσού... τετραετίας στους Ροχιμπλάνκος

Ατλέτικο Μαδρίτης μεταγραφές: Σογιουντσού... τετραετίας στους Ροχιμπλάνκος

Εικαστικό για Σογιουντσού

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του ελεύθερου Τσαγλάρ Σογιοντσού, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο.

Ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο Τσαγλάρ Σογιοντσού με κάθε επισημότητα. Ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός είχε δώσει τα χέρια με τους Ροχιμπλάνκος από τις 24 Δεκεμβρίου και πλέον το «deal» οριστικοποιήθηκε.

Το πρωί της Τετάρτης (5/7) ο έμπειρος στόπερ πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την Ατλέτικο.

O 27χρονος σέντερ μπακ ήταν την προηγούμενη πενταετία στη Λέστερ, από την οποία απχώρησε ως ελεύθερος. Σε αυτά τα χρόνια μέτρησε 132 εμφανίσεις και πανηγύρισε τόσο το FA Cup όσο και το Community Shield. Tην τελευταία του σεζόν έπαιξε μόλις εννέα φορές και σκόραρε ένα γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα