Ρεάλ Μαδρίτης μεταγραφές: «Έκλεψε» τον 18χρονο Γκιουλέρ από την Μπαρτσελόνα!

Ρεάλ Μαδρίτης μεταγραφές: «Έκλεψε» τον 18χρονο Γκιουλέρ από την Μπαρτσελόνα!

bet365

Η Μπαρτσελόνα ήταν μια... ανάσα από την απόκτηση του 18χρονου Αρντά Γκιουλέρ από την Φενέρμπαχτσε, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε «σφήνα» και κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία.

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Αρντά Γκιουλέρ! Η Μπαρτσελόνα έφτασε κοντά στο wonderkid του τουρκικού ποδοσφαίρου, τα είχε βρει με τον παίκτη και την Φενέρμπαχτσε, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε αποφασιστικο... μπάσιμο στην υπόθεση και κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ενημέρωσε τους Μπλαουγκράνα για την τελική του απόφαση.

Οι Καταλανοί «δούλευαν» την μεταγραφή του 18χρονου μεσοεπιθετικού εδώ και εβδομάδες, όμως το project της Βασίλισσας τον έκανε να επιλέξει τη μετακόμιση του στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ θα πληρώσει περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, περισσότερα από όσα ήταν η ρήτρα του (17,5 εκατομμύρια) και σύντομα θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις.Ο Γκιουλέρ υπολογίζεται από τον Κάρλο Αντσελότι ως παίκτης της πρώτης ομάδας και θα είναι παρών στην προετοιμασία.

Από το 2019 ήταν στις ακαδημίες της Φενέρ και ουσιαστικά η περσινή ήταν μόλις η δεύτερη του σε ανδρικό επίπεδο ανδρικών. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε μέτρησε 35 εμφανίσεις με έξι γκολ, έπτά ασίστ και πανηγύρισε το κύπελλο Τουρκίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα