Νάτσο: «Αποφάσισα να μείνω για άλλον ένα χρόνο στη Ρεάλ»

Νάτσο: «Αποφάσισα να μείνω για άλλον ένα χρόνο στη Ρεάλ»

Νίκος Κικίδης
Νάτσο: «Αποφάσισα να μείνω για άλλον ένα χρόνο στη Ρεάλ»

bet365

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Νάτσο, ο οποίος επιβεβαίωσε στις τελευταίες του δηλώσεις πως αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση ανανέωσης των Μερένγκες.

Δεν το... κουνάει από τη Μαδρίτη ο Νάτσο! Παρά τις προτάσεις που είχε δεχθεί το τελευταίο διάστημα από τις Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία, ο Ισπανός αμυντικός τελικά δήλωσε πιστός στη Ρεάλ.

Πριν λίγο καιρό η «Marca» είχε αποκαλύψει πως ο έμπειρος στόπερ ήταν έτοιμος να πει «ναι» στην πρόταση ανανέωσης που του πρότειναν οι Μερένγκες για 1+1 χρόνια, με τον ίδιο πλέον να επιβεβαιώνει την πρόθεσή του να συνεχίσει στην ισπανική πρωτεύουσα.

«Πάντα υπάρχουν προτάσεις, αλλά αποφάσισα να μείνω για άλλον ένα χρόνο. Είμαι χαρούμενος για αυτό και θέλω να συνεχίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νάτσο, θέτοντας οριστικά τέλος στα σενάρια για το μέλλον του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα