Πέρεθ σε οπαδό της Ρεάλ: «Θα πάρουμε τον Μπαπέ, αλλά όχι φέτος» (vid)

Νίκος Κικίδης
Μπαπέ

bet365

Έτοιμη να επιστρέψει στην υπόθεση Μπαπέ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να παραδέχεται σε οπαδό των Μαδριλένων πως το κλαμπ θα κινηθεί στο μέλλον για την απόκτηση του Γάλλου.

Νέα αντεπίθεση για να υπογράψει τον Κιλιάν Μπαπέ ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης! Μπορεί ο Γάλλος σούπερσταρ να αρνήθηκε πίσω στο καλοκαίρι του 2022 την πρόταση των Μερένγκες προκειμένου να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως στη Μαδρίτη παραμένουν απτόητοι.

Αυτό τουλάχιστον εκμυστηρεύτηκε ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε έναν οπαδό των Μαδριλένων, αν και μάλλον εκείνη τη στιγμή αγνοούσε πως τον τραβούσαν βίντεο. «Φλορεντίνο, θα πάρεις μεταγραφή τον Μπαπέ» φέρεται να ρωτάει ο νεαρός οπαδός, με τον πρόεδρο των Μπλάνκος να αποκρίνεται πως «Ναι, αλλά όχι αυτή τη χρονιά».

Μια παραδοχή που σημαίνει πως η Ρεάλ περιμένει πιθανότατα το 2024 για να επιστρέψει για την περίπτωση του Γάλλου αστέρα, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος εκείνο το καλοκαίρι εφόσον δεν ενεργοποιήσει την επέκταση ανανέωσης έως το 2025 που λήγει στις 31 Ιουλίου.

Την ίδια στιγμή μάλιστα τα λόγια του Πέρεθ έρχονται σε πλήρη συνάρτηση με τα τελευταία ρεπορτάζ στην Ισπανία που θέλουν την ομάδα της Μαδρίτης να έχει ξανά στραμμένο το βλέμμα της στην περίπτωση του Μπαπέ για το θερινό παζάρι του 2024.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα