Μπενζεμά: Σκόραρε, αποθεώθηκε και αποχαιρέτησε συγκινημένος τη Ρεάλ! (vid)

Μπενζεμά: Σκόραρε, αποθεώθηκε και αποχαιρέτησε συγκινημένος τη Ρεάλ! (vid)

benzema_goodbye

bet365

Με γκολ είπε «αντίο» στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος λίγο αφού σκόραρε κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο έγινε αλλαγή και γνώρισε την αποθέωση ολόκληρου του «Μπερναμπέου».

Τέλος εποχής... Καρίμ Μπενζεμά στη Ρεάλ Μαδρίτης! Φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο «Μπερναμπέου» στην αναμέτρηση απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο αφού οι πάντες ήξεραν πως δεν επρόκειτο απλά για ένα παιχνίδι, αλλά για το «αντίο» του Γάλλου στράικερ.

Άλλωστε, ο σύλλογος ανακοίνωσε επίσημα πως ο 35χρονος θα αποχωρήσει τους Μερένγκες μετά από 14 χρόνια. Χρόνια στα οποία έγραψε τη δική του μοναδική ιστορία σε έναν από τους γίγαντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Σε 647 παιχνίδια σκόραρε 354 γκολ και μέτρησε 165 ασίστ. Πανηγύρισε περισσότερους τίτλους (25) από οποιονδήποτε άλλον Madridista - πλην του Μαρσέλο - αλλά και μια χρυσή μπάλα.

Τα κατορθώματά του με τους Μπλάνκος μιλούν από μόνα τους και ίσως μετά από όλα αυτά η λέξη «θρύλος» να μην είναι αρκετή για να τον περιγράψει.

Και το «αντίο» του υπήρξε αντίστοιχα όμορφο με όλες τις μοναδικές στιγμές που χάρισε στη Ρεάλ. Ο Μπενζεμά μπόρεσε να αποχαιρετήσει με γκολ τη Μαδρίτη, αφού στο 72ο λεπτό του ματς κόντρα στους Βάσκους σκόραρε από το σημείο του πέναλτι. Δύο λεπτά αργότερα έγινε αλλαγή και γνώρισε καθολική αποθέωση από ένα «Μπερναμπέου» που δεν σταμάτησε να χειροκροτά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα