DailyMail: « Η Ρεάλ θέλει να ''αρπάξει'' τον Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ με 45 εκατ. ευρώ»

DailyMail: « Η Ρεάλ θέλει να ''αρπάξει'' τον Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ με 45 εκατ. ευρώ»

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να πάρει τον Άντι Ρόμπερτσον από την Λίβερπουλ και μάλιστα δίνοντας μόλις 45 εκατ. ευρώ.

Η αγγλική ιστοσέλιδα «DailyMail» αποκάλυψε πως η Ρεάλ Μαδρίτης, στην αναζήτηση που κάνει για την απόκτηση αριστερού μπακ , εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που αντιμετώπισε φέτος ο Φερλάν Μεντί, φαίνεται να έχει κυκλώσει και το όνομα του Άντι Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ. Βλέπετε ο Κάρλο Αντσελότι δεν θέλει να «σπαταλά» τον Εντουάρντ Καμαβινγκά για να καλύπτει αυτό το κενό, γιατί δεν τον έχει διαθέσιμο για τον χώρο του κέντρου.

Οι «Ρεντς» κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Champions League και σ' αυτό ακριβώς αναμένεται να πατήσει η «βασίλισσα» προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στην Μαδρίτη και μάλιστα μ' ένα ποσό που θα φτάνει περίπου στα 45 εκατ. ευρώ. Δηλαδή με πολύ μικρότερο κόστος απ' ότι αν προσπαθούσε να πάρει τον Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου, με τον οποίο επίσης την συνδέουν τα ρεπορτάζ. Πάντως, ο 29χρονος Σκωτσέζος αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 με την Λίβερπουλ.

Φέτος, πραγματοποίησε 43 συμμετοχές με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κι έδωσε 11 ασίστ σε συνολικά 3.329 αγωνιστικά λεπτά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα