«Απασφάλισε» ο Βισίνιους με post και βίντεο που τον φωνάζουν «μαϊμού» (vid)  

«Απασφάλισε» ο Βισίνιους με post και βίντεο που τον φωνάζουν «μαϊμού» (vid)  

Ο Βινίσιους στον αγώνα με τη Βαγιαδολίδ

bet365

Για τον Βινίσιους δεν υπάρχει επιστροφή μετά το νέο περιστατικό σε βάρος του και ανέβασε post στο Twitter που το συνοδεύει με... αποδεικτικό βίντεο.

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, έκανε μία ανάρτηση στο Twitter για όσα όλα έχει βιώσει και ήταν ιδιαίτερα καταγγελτικός, ανεβάζοντας και βίντεο όπου τον αποκαλούν μαϊμού και του φωνάζουν να φάει μπανάνες. Αδιανόητα πράγματα δηλαδή.

Το post του...

Κάθε αναμέτρηση εκτός έδρας είναι μία δυσάρεστη έκπληξη. Και υπήρχαν πολλές φέτος. Ευχές να πεθάνω, κρεμασμένες κούκλες, κραυγές... Όλα είναι καταγεγραμμένα.

Όμως πάντα η κουβέντα που γίνεται πέφτει στο ότι είναι 'μεμονωμένες περιπτώσεις' και 'ένας οπαδός'. Όχι δεν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις. Είναι συνεχή επεισόδια και συμβάντα μέσα στη χώρα και σε πόλεις στην Ισπανία (και έχουν προβληθεί και στην τηλεόραση).

Τα στοιχεία είναι στο βίντεο. Και εγώ ρωτάω: πόσοι από αυτούς τους ρατσιστές έχουν ονόματα και φωτογραφίες σε sites; Να απαντήσω για να το κάνω πιο εύκολο: μηδέν. Κανείς. Κανένας για να αφηγηθεί μία θλιβερή ιστορία ή να δώσει αυτές τις ψεύτικες εξηγήσεις και να απολογηθεί ψεύτικα.

Τι λείπει για να θεωρήσουμε εγκληματίες αυτούς τους ανθρώπους; Και βέβαια να τιμωρηθούν ανάλογα οι ομάδες. Γιατί οι χορηγοί δεν 'χρεώνουν' ανάλογα τη LaLiga; Δεν ενοχλεί τα κανάλια να δείχνουν αυτές τις βαρβαρότητες κάθε Σαββατοκύριακο; Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και η επικοινωνία δεν αποδίδει πια. Δεν γίνεται να κατηγορούμαι εγώ ούτε να δικαιλογούνται αυτές οι 'εγκληματικές' πράξεις. Εσείς δεν είστε το ποδόσφαιρο, είστε απάνθρωποι.

A cada rodada fora de casa uma surpresa desagradável. E foram muitas nessa temporada. Desejos de morte, boneco enforcado, muitos gritos criminosos... Tudo registrado.

Mas o discurso sempre cai em “casos isolados”, “um torcedor”. Não, não são casos isolados. São episódios… pic.twitter.com/aSCMrt0CR8

 

LA LIGA Τελευταία Νέα