Λεβαντόφσκι: «Η Μπαρτσελόνα δεν ήταν προσεκτική με το μήνυμα στους Ρώσους»

Λεβαντόφσκι: «Η Μπαρτσελόνα δεν ήταν προσεκτική με το μήνυμα στους Ρώσους»

Λεβαντόφσκι: «Η Μπαρτσελόνα δεν ήταν προσεκτική με το μήνυμα στους Ρώσους»

bet365

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με δηλώσεις του σε μέσο της Πολωνίας αναφέρθηκε στο μήνυμα Μπαλντέ - Σέρχι Ρομπέρτο στους Ρώσους οπαδούς και τόνισε πως η Μπαρτσελόνα δεν διαχειρίστηκε σωστά το θέμα.

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο της Μπαρτσελόνα στο οποίο οι Αλεχάντρο Μπαλντέ και Σέρχι Ρομπέρτο ευχαρίστησαν τους Ρώσους οπαδούς της ομάδας, μιλώντας μάλιστα στα ρώσικα. Η κίνηση των Μπλαουγκράνα είχε ως αποτέλεσμα την «επίθεση» από την Ντιναμό Κιέβου και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ πάμπολλα είναι τα επικριτικά σχόλια στα Social Media.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει εκφράσει εδώ και καιρό ξεκάθαρη θέση κατά των Ρώσων και σε δηλώσεις του σε μέσο της Πολωνίας αναφέρθηκε στο θέμα που έχει δημιουργήσει το εν λόγω βίντεο. Ο διεθνής επιθετικός εξέφρασε την έκπληξη του και τόνισε πως οι Καταλανοί δεν διαχειρίστηκαν σωστά το ζήτημα.

«Έμαθα σχετικά με αυτό το βίντεο μετά από λίγη ώρα. Να το θέσω ήπια. Ήμουν πολύ έκπληκτος. Ρώτησα την ομάδα γι' αυτή την κατάσταση και γνωρίζω ότι δεν ήταν η επίσημη θέση της, αλλά μια δήλωση που έγινε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τα Μέσα που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της La Liga.

Σε καταστάσεις σαν αυτή, συχνά δε ξέρεις ακόμα και σε ποιον μιλάς. Αυτό φυσικά δεν αποτελεί δικαιολογία, γιατί ξεκάθαρα δεν το πρόσεξαν και σαν αποτέλεσμα κατέληξε πολύ άσχημα. Την ίδια στιγμή, από όσο ξέρω, η ομάδα σκοπεύει να λάβει δράσεις για τη συγκεκριμένη κατάσταση που δημιουργήθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λέβα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα