Μπαρτσελόνα: Ζήτησαν Μέσι οι οπαδοί στη φιέστα για το πρωτάθλημα (vid)

Μπαρτσελόνα: Ζήτησαν Μέσι οι οπαδοί στη φιέστα για το πρωτάθλημα (vid)

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ζητούν Μέσι μετά το πρωτάθλημα

bet365

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στον θρόνο του ισπανικού ποδοσφαίρου και οι φίλοι της ξεχύθηκαν στους δρόμους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, φωνάζοντας μεταξύ άλλων συνθήματα για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι.

Η επιστροφή της Μπαρτσελόνα στην κορυφή της La Liga είναι γεγονός. Μετά από μια στείρα τετραετία και πολλές περιπέτειες εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων, οι Μπλαουγκράνα πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του πρώτου μετά την επανεκλογή του Τζουάν Λαπόρτα στην κεφαλή του κλαμπ και οι σκηνές που έλαβαν χώρα στην Καταλονία ήταν άκρως θριαμβευτικές.

Η Μπάρτσα επικράτησε στην έδρα της «μισητής» αντιπάλου Εσπανιόλ και αυτό έδωσε το σύνθημα σε χιλιάδες φιλάθλους της να ξεχυθούν στους δρόμους της Καταλονίας. Κι εκτός από τις φωνές και το τραγούδι για την ομάδα του Τσάβι και το πρωτάθλημα αυτό καθ' αυτό, ακούστηκαν και αρκετά ηχηρά «Μέσι, Μέσι»!

Ο Αργεντινός θρύλος είχε την τιμητική του στη φιέστα των οπαδών, οι οποίοι ονειρεύονται να τον δουν ξανά με την μπλαουγκράνα φανέλα, κάτι για το οποίο όπως δήλωσε ο Λαπόρτα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος η διοίκηση θα κάνει ό,τι μπορεί για να το πραγματοποιήσει.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα