Ρεάλ Μαδρίτης: Ισπανίδα δημοσιογράφος κατήγγειλε σοκαριστικές απειλές από φίλους των Μερένγκες

Ρεάλ Μαδρίτης: Ισπανίδα δημοσιογράφος κατήγγειλε σοκαριστικές απειλές από φίλους των Μερένγκες

maria_moran
Ερώτηση Ισπανίδας δημοσιογράφου στον Κάρλο Αντσελότι εξόργισε μια μερίδα φίλων της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι της έστειλαν ορισμένα σοκαριστικά απειλητικά μηνύματα με στόχο την ίδια και το 18 μηνών παιδί της.

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ισπανία η συμπεριφορά ορισμένων οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης! Η δημοσιογράφος, Μαρία Μοράν, έγινε θύμα απειλητικών μηνυμάτων που στοχοποιούσαν τόσο εκείνη όσο και το 18 μηνών παιδί της.

Η Ισπανίδα φαίνεται πως με ερώτησή της στον Κάρλο Αντσελότι εκνεύρισε μια μερίδα φίλων των Μερένγκες. Συγκεκριμένα, ρώτησε τον Ιταλό τεχνικό αν θεωρεί πως ο Βινίσιους θα άξιζε κάποια αποβολή για τον τρόπο με τον οποίο διαμαρτύρεται στους διαιτητές. Ο Αντσελότι απάντησε πως οι κίτρινες που δέχεται ο Βραζιλιάνος αρκούν και χαμογέλασε, ωστόσο φαίνεται ότι δεν είχαν όλοι τόσο ψύχραιμη αντίδραση.

Η Μοράν στη συνέχεια κατήγγειλε στην αστυνομία μηνύματα που δέχθηκε στα social media, τα οποία προσέβαλαν εκείνη και το μωρό της. «Λένε ότι με βιάζουν, ότι η 18 μηνών κόρη μου είναι μπ@στ@ρδη, τέτοιες προσβολές σε ένα μωρό... ΟΛΑ θα αναφερθούν στην Εθνική Αστυνομία», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα