Λαόθ: «Με γ@#!$αν, με διώχνουν τον Ιούνιο»

Λαόθ: «Με γ@#!$αν, με διώχνουν τον Ιούνιο»
Ο Αντόνιο Ματέου Λαόθ σε διάλογο που είχε με τον Ροντρίγκο Ντε Πολ πριν το ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Βαγιαδολίδ ανέφερε πως η ισπανική επιτροπή διαιτησίας τον αναγκάζει να ολοκληρώσει την καριέρα του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Αντόνιο Ματέου Λαόθ και ο Ντελ Θέρο Γκράντε μετά από 15 χρόνια καριέρας στη διαιτησία στην Ισπανία αναγκάζονται να... κρεμάσουν την σφυρίχτρα τους το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς η ισπανική Ένωση Διαιτητών αποφάσισε να μην τους ανανεώσει. Πρόκειται για απόφαση του αρχιδιαιτητή, Λουίς Μεδίνα Κανταλέχο, ο οποίος τους δίνει την επιλογή να μεταφερθούν σε ρόλο VAR, αν και ο ιδιόρρυθμος Ματέου Λαόθ δεν βλέπει με θετικό μάτι ως τώρα αυτή την προοπτική.

Ο 46χρονος ρεφ που είχε διευθύνει την προηγούμενη σεζόν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ σφύριξε την Κυριακή (30/4) το ματς της Βαγιαδολίδ με την Ατλέτικο. Σύμφωνα με τα πλάνα του Movistar πριν από τη σέντρα ο Ροντρίγκο Nτε Πολ τον ρώτησε για το μέλλον του, με τον Λαόθ να φαίνεται να απαντά: «Με γ@#!$αν, όμως τι να κάνουμε, θα φύγω τώρα. Με διώχνουν τον Ιούνιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα