Μπαρτσελόνα: «Ψάχνεται» για να παίξει εκτός Ευρώπης αν αποκλειστεί από την UEFA!

Μπαρτσελόνα: «Ψάχνεται» για να παίξει εκτός Ευρώπης αν αποκλειστεί από την UEFA!

Ο Τερ Στέγκεν πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του

bet365

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο «στόχαστρο» της UEFA για την υπόθεση Νεγκρέιρα και ήδη εξετάζει τις επιλογές της σε περίπτωση που αποβληθεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σχεδιάζοντας να αγωνιστεί σε διοργάνωση εκτός Ευρώπης.

Η υπόθεση Νεγκρέιρα εξακολουθεί να ταλανίζει την Μπαρτσελόνα με κίνδυνο να υποθηκεύσει το ευρωπαϊκό της μέλλον. Οι έρευνες τόσο από την ισπανική εισαγγελία όσο και από την UEFA συνεχίζονται, με την πλευρά των Μπλαουγκράνα πάντως να είναι ολοένα και πιο αισιόδοξη πως δεν θα της επιβληθούν ποινές και τον Τζουάν Λαπόρτα να μένει ικανοποιημένος από τη συνάντηση που είχε με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν στη Σλοβενία.

Τα σενάρια περί ευρωπαϊκού αποκλεισμού, ωστόσο, παραμένουν ανοιχτά μέχρι να υπάρξει πόρισμα και στη διοίκηση των Καταλανών προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο, εξετάζοντας τις επιλογές ακόμα και για να αγωνιστεί εκτός Ευρώπης σε περίπτωση αποβολής από τις διοργανώσεις της UEFA!

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Onze» της καταλανικής τηλεόρασης, ο σύλλογος διεξήγαγε μελέτη για να διαπιστώσει σε ποια διοργάνωση θα μπορούσε να συμμετάσχει αν αποκλειστεί από το επόμενο Champions League, καταλήγοντας είτε στη διεξαγωγή φιλικών με κορυφαία κλαμπ είτε στην ένταξή της σε διοργανώσεις της Ασίας που θα της απέφεραν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζεται και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε περίπτωση που υποστεί κυρώσεις στην Ισπανία. Οποιαδήποτε απόφαση θα ληφθεί σε συνεργασία με τους συμβούλους της που έχουν αναλάβει τη διεξαγωγή της έρευνας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα