Μπουσκέτς: Ανανεώνει στην Μπαρτσελόνα για έναν ακόμα χρόνο

Μπουσκέτς: Ανανεώνει στην Μπαρτσελόνα για έναν ακόμα χρόνο

Μπουσκέτς: Ανανεώνει στην Μπαρτσελόνα για έναν ακόμα χρόνο

bet365

Παρά τις τάσεις αποχώρησης το προηγούμενο διάστημα, ο Σέρχιο Μπουσκέτς φέρεται έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα ως το 2024 και να μείνει για πάντα στην ομάδα της καριδ

Η Μπαρτσελόνα προετοιμάζει ήδη το έδαφος για την πιθανή επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στον σύλλογο μετά από δύο χρόνια. Κι αν αυτό συμβεί, ο Αργεντινός θα βρει πίσω αρκετούς από τους συνοδοιπόρους της πρώτης μυθικής του θητείας με τα Μπλαουγκράνα. Ακόμα και τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Ο βετεράνος χαφ των Μπλαουγκράνα μένει χωρίς συμβόλαιο στο τέλος της σεζόν και τους τελευταίους μήνες παρουσιαζόταν «φευγάτος», έχοντας το δικαίωμα να μιλήσει με όποιον άλλο σύλλογο επιθυμούσε από τον περασμένο Ιανουάριο. Παρά ωστόσο τις προτάσεις από την Αλ Νασρ και τις φήμες για MLS, ο 34χρονος πλέον Μπουσκέτς είναι τελικά έτοιμος να ανανεώσει στην Μπάρτσα κι όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η πρόθεση και των δύο πλευρών είναι ξεκάθαρη, με το μόνο που απομένει πλέον να είναι η οριστική συμφωνία.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Μπέτις, ο Τσάβι επαίνεσε για άλλη μια φορά τον επί χρόνια συμπαίκτη του στη «χρυσή» Μπάρτσα από την εποχή του Πεπ Γκουαρδιόλα, παρακινώντας τον να μείνει στο κλαμπ της καρδιάς του:

«Ο Μπούσι για μένα είναι καθοριστικός, το κλειδί στη μεσαία γραμμή. Τακτικά είναι ο τέλειος ποδοσφαιριστής και ελπίζω να μείνει. Αλλά εξαρτάται από τον ίδιο»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα