Αντσελότι: «Έχουμε πρόβλημα με το γρασίδι του Μπερναμπέου, το δουλεύουν»

Αντσελότι: «Έχουμε πρόβλημα με το γρασίδι του Μπερναμπέου, το δουλεύουν»

Newsroom
Αντσελότι: «Έχουμε πρόβλημα με το γρασίδι του Μπερναμπέου, το δουλεύουν»

bet365

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης διαβεβαίωσε μετά τον αγώνα με τη Θέλτα ότι «είναι σαφές ότι οι εργασίες επηρεάζουν τον αγωνιστικό χώρο» παραπονούμενος για το γρασίδι του «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, διαμαρτυρήθηκε για τον αγωνιστικό χώρο στο Σαντιάγο Μπερναμπέου μετά το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στη Θέλτα (2-0). «Είναι προφανές ότι οι εργασίες επηρεάζουν το γρασίδι, ήταν γνωστό. Το άλλαζαν περιοδικά και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Δουλεύουν πάνω σε αυτό. Πριν από τη Σίτι θα το αλλάξουν», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.

Κάνοντας έναν απολογισμό της μονομαχίας με την ομάδα του Βίγο, ο Αντσελότι στάθηκε στον ρόλο των Καμαβίνγκα και Ασένσιο. «Και οι δύο τους ήταν πολύ καλοί. Μου άρεσε η συμπεριφορά της ομάδας και συμφωνώ ότι ξεχώρισαν». Επίσης, ρωτήθηκε και για τη φόρμα του Καρίμ Μπενζεμά: «Ο Καρίμ είναι μια χαρά. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Αν ο Μπενζεμά σκέφτεται το Πιτσίτσι; Δεν ξέρω τι σκέφτεται. Δεν με ενδιαφέρει το βραβείο. Με νοιάζει αν η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίζει παιχνίδια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα