Ρεάλ Μαδρίτης: Παραμένει στην «βασίλισσα» για άλλη μία σεζόν ο Τόνι Κρόος

Ρεάλ Μαδρίτης: Παραμένει στην «βασίλισσα» για άλλη μία σεζόν ο Τόνι Κρόος

Ρεάλ Μαδρίτης: Παραμένει στην «βασίλισσα» για άλλη μία σεζόν ο Τόνι Κρόος

bet365

Σύμφωνα με την «Marca», ο Τόνι Κρόος αποφάσισε να επεκτείνει την διαμονή του στην ισπανική πρωτεύουσα και την Ρεάλ για άλλον έναν χρόνο.

Η «Marca» αποκάλυψε πως ο Τόνι Κρόος επέλεξε να συνεχίσει να φοράει την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης για άλλη μία σεζόν κλείνοντας έτσι μία δεκαετία στον σύλλογο των Μαδριλένων, αφού ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2014 από την Μπάγερν Μονάχου (αντί 25 εκατ. ευρώ).

Η επιθυμία της διοίκησης των Μαδριλένων ήταν ξεκάθαρη κι αυτή ήταν να παραμείνει ο 33χρονος Γερμανός μέσος στην ομάδα για άλλη μία σεζόν, ωστόσο εκείνος ήθελε να το σκεφτεί καλά προτού πάρει την τελική του απόφαση. Και οι σκέψεις αυτές δεν αφορούσαν πιθανή επιθυμία του να αγωνιστεί άλλού, αλλά το αν θα είναι σε κατάσταση να προσφέρει αυτά που ο ίδιος θέλει στην ομάδα.

Ναι, καλά διαβάσατε. Ο Κρόος είχε απορρίψει προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης για ανανέωση του συμβολαίου του πριν έναν χρόνο, επειδή δεν ήταν σίγουρος πως το σώμα του θα τον βοηθήσει να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο. Πήγε, λοιπόν, παιχνίδι με το παιχνίδι και τώρα που είδε πως αυτό μπορεί να τον κρατήσει στο κορυφαίο επίπεδο αποφάσισε να δεσμευτεί για έναν χρόνο ακόμη.

Φέτος, έχει πραγματοποιήσει 40 συμμετοχές με την φανέλα της «βασίλισσας» σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας σκοράρει δύο γκολ και δώσει πέντε ασίστ σε σχεδόν 3 χιλ. αγωνιστικά λεπτά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα