Βαλένθια - Οσασούνα 1-0: Νίκη με υπογραφή Κλάιφερτ και απόδραση από την επικίνδυνη ζώνη

Βαλένθια - Οσασούνα 1-0: Νίκη με υπογραφή Κλάιφερτ και απόδραση από την επικίνδυνη ζώνη

Newsroom
Βαλένθια - Οσασούνα 1-0: Νίκη με υπογραφή Κλάιφερτ και απόδραση από την επικίνδυνη ζώνη

bet365

Το γκολ του Κλάιφερτ έκανε τη διαφορά για τη Βαλένθια, η οποία λύγισε με 1-0 την Οσασούνα και βρέθηκε στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Νίκη για Θέλτα, βαθμός στα... χασομέρια για Έλτσε.

Τον δρόμο προς τις επιτυχίες βρήκε ξανά η Βαλένθια, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 της Οσασούνα σε ένα σημαντικό τρίποντο που την έστειλε εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Κλάιφερτ στο 74΄, με τις Νυχτερίδες να αντέχουν έως το φινάλε και να ξεφεύγουν στο +1 από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι απέτυχαν να νικήσουν για δεύτερη σερί αγωνιστική και περιορίστηκαν στην 8η θέση της La Liga.

Εμφατικό τρίποντο για τη Θέλτα

Εντυπωσιακή νίκη κατάφερε να πάρει η Θέλτα που επικράτησε με 3-0 της Ράγιο Βαγεκάνο στο Βίγκο. Η ομάδα της Γαλικίας «καθάρισε» στο δεύτερο μέρος έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον δικό της σταρ, Ιάγκο Άσπας. Ο Ισπανός στράικερ ήταν αυτός που άνοιξε στο 51' και... έκλεισε στο 87' το σκορ, με τους γηπεδούχους έχουν κάνει το 2-0 στο 52' χάρη στο αυτογκόλ του Σις. Η Θέλτα με το τρίποντο ανέβηκε στην 11η θέση, ενώ η Ράγιο έχασε την ευκαιρία να βρεθεί 6η και παραμένει 7η.

Έσωσε τον βαθμό στο τέλος η Έλτσε

Μπορεί να άξιζε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, αλλά η Έλτσε κατάφε να σώσει τον βαθμό κόντρα στη Βαγιαδολίδ στις καθυστερήσεις, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1 στην έδρα της πρώτης. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Λάριν στο 4', με τους γηπεδούχους στη συνέχεια να κυριαρχούν και να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες. Στο 90+6' πάντως... λυτρώθηκαν με τον Μορέντε. Η Έλτσε παραμένει ουραγός, ενώ η Βαγιαδολίδ βρίσκεται στη 13η θέση της La Liga.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα