Ρεάλ Μαδρίτης: Υπολογίζει σε Μπραΐμ Ντίαθ και τον ανανεώνει μέχρι το 2027

Ρεάλ Μαδρίτης: Υπολογίζει σε Μπραΐμ Ντίαθ και τον ανανεώνει μέχρι το 2027

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει να την... πατήσει όπως στην περίπτωση του Ασράφ Χακίμι κι ετοιμάζεται να ανανεώσει ως το 2027 το συμβόλαιο του Μπραΐμ Ντίαθ, ο οποίος θα ολοκληρώσει τον δανεισμό του στη Μίλαν το καλοκαίρι.

Μεταγραφή «εκ των έσω» ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης το φετινό καλοκαίρι, καθώς είναι αποφασισμένη να διατηρήσει στις τάξεις της με νέο πολυετές συμβόλαιο τον Μπραΐμ Ντίαθ, ο οποίος «λάμπει» τα τελευταία δύο χρόνια στο Campionato ως δανεικός στη Μίλαν.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης των Ροσονέρι κόντρα στην Τότεναμ για τη φάση των «16» του Champions League και έδωσε ακόμα μια αφορμή στους Μιλανέζους να θέλουν απεγνωσμένα να τον εντάξουν μόνιμα στο δυναμικό τους. Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι πρακτικώς αδύνατον από τη στιγμή που δεν έχει τεθεί οψιόν αγοράς στο deal του δανεισμού του και κυρίως, από τη στιγμή που η Βασίλισσα τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά.

Όπως αναφέρει το «Relevo», οι Μαδριλένοι πρόκειται να παρουσιάσουν στην πλευρά του Ντίαθ τις επόμενες ημέρες πρόταση για νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει ισχύ ως το 2027 (το τρέχον λήγει το 2025) και σημαντική αύξηση απολαβών που να ανταποκρίνεται στην εξέλιξή του και τις επιδόσεις του τη φετινή σεζόν.

Ο Ντίαθ μετακόμισε στη Ρεάλ το 2019 από τη Μάντσεστερ Σίτι και από όταν έφυγε ως δανεικός για τη Μίλαν είχε πάντα στο μυαλό του την επιστροφή στους Μερένγκες, αρκεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι πιθανότητες της Μίλαν, λοιπόν, να τον διατηρήσει στις τάξεις της είναι ελάχιστες, καθώς η Ρεάλ δείχνει αρνητική στο ενδεχόμενο να τον πουλήσει (όπως είχε κάνει με τον Χακίμι στην Ίντερ για οικονομικούς λόγους) και ο παίκτης εμφανίζεται θετικός να επιστρέψει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα