Λαόθ: Αποσύρεται στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή

Newsroom
Λαόθ: Αποσύρεται στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή

bet365

Την απόφαση να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του στο τέλος της φετινής περιόδου φαίνεται πως έχει πάρει ο Ισπανός ρέφερι, Ματέου Λαόθ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής.

Μια πορεία 15 χρόνων στο ισπανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία του, μιας και ο Ματέου Λαόθ φημολογείται πως έχει πάρει την απόφαση να αποσυρθεί στο τέλος της φετινής περιόδου.

Ο Ισπανός ρέφερι, που τελευταία έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής για τον τρόπο που διεύθυνε τον προημιτελικό Αργεντινή - Ολλανδία στο Μουντιάλ, καθώς και το καταλανικό ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ στην επανεκκίνηση της La Liga, σκοπεύει να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του στο τέλος της σεζόν και να ρίξει τίτλους τέλους σε μια πλούσια καριέρα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα από την Αργεντινή για τον 45χρονο ρέφερι, ο οποίος δεδομένα έχει δει και καλύτερες μέρες κατά τη διαιτητική του πορεία.

Μόνο τυχαία δεν ήταν άλλωστε η απόφαση της ισπανικής λίγκας να τον αφήσει εκτός ορισμών για τα παιχνίδια της προσεχούς αγωνιστικής, σαν ένα είδος σιωπηλής τιμωρίας για την διαιτησία αλά... ροντέο στο καταλανικό ντέρμπι.

Ο Λαόθ βρίσκεται στους πίνακες της La Liga από το 2008, ενώ έγινε μέλος της FIFA το 2011 με παρουσία σε δυο τελικές φάσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου (2018, 2022).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα