Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Μέντες σπρώχνει τον Ζοάο Φέλιξ στην Άστον Βίλα

Σωτήρης Μυκονίου
Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Μέντες σπρώχνει τον Ζοάο Φέλιξ στην Άστον Βίλα

bet365

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Όρνσταϊν του Athletic, η Άστον Βίλα προσπαθεί να πάρει τον Ζοάο Φέλιξ από την Ατλέτικο Μαδρίτης παίζοντας το... χαρτί του Ζόρζε Μέντες.

Ο 23χρονος Πορτογάλος δεύτερος επιθετικός τα έχει... σπάσει με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και η παρουσία του στην Ατλέτικο Μαδρίτης έχει περιπλεχθεί αρκετά. Ο Ζοάο Φέλιξ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από την Μπενφίκα αντί του εξωπραγματικού ποσού των 127,2 εκατ. ευρώ, έχει 3,5 ακόμα χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και δεν έχει καταφέρει να πάρει σπίτι του την φανέλα του βασικού αντιμετωπίζοντας αρκετά προβλήματα με τον τρόπο παιχνιδιού της.

Πριν λίγες μέρες ο διευθύνων σύμβουλος των Μαδριλένων, Μιγκέλ Άνχελ Ζιλ Μαρίν παραδέχθηκε πως ο Πορτογάλος ίσως αποχωρήσει. Πλέον ακόμη και το σενάριο του δανεισμού είναι υπαρκτό, φυσικά μ' ένα σημαντικό ενοίκιο και μέρος, αν όχι ολόκληρου, του μισθού του. Μία κανονική μεταγραφή θα απαιτούσε σίγουρα πάρα πολλά χρήματα.

Όσον κι αν κάποιους, αν όχι τους περισσότερους, τους ξαφνιάζει στο άκουσμα σαν πληροφορία, η Άστον Βίλα αποτελεί μία επιλογή για τον Ζοάο Φέλιξ. Κι αυτό γιατί η αγγλική ομάδα θέλει πολύ τον παίκτη κι έχει στο πλευρό της τον μάνατζέρ του, τον δαιμόνιο Ζόρζε Μέντες, που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες της ομάδας. Κάποιοι άλλοι θεωρούν πως θα ήταν καλύτερα να πάει στην Άρσεναλ όπου και θα ταίριαζε στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας και υπάρχει η πολύ σημαντική απώλεια του Γκαμπριέλ Ζεσούς, που αναμένεται να καλυφθεί τον χειμώνα. Όμως, θα χρειαστεί οι «κανονιέρηδες» να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα