Ζοάο Φέλιξ: Ο CEO της Ατλέτικο αποκάλυψε πως θέλει να φύγει λόγω Σιμεόνε

Ζοάο Φέλιξ: Ο CEO της Ατλέτικο αποκάλυψε πως θέλει να φύγει λόγω Σιμεόνε

Νίκος Κικίδης
Ζοάο Φέλιξ: Ο CEO της Ατλέτικο αποκάλυψε πως θέλει να φύγει λόγω Σιμεόνε

bet365

Την τελευταία του σεζόν στην Ατλέτικο φαίνεται πως διανύει ο... φευγάτος Ζοάο Φέλιξ, με τον CEO των Μαδριλένων να αποκαλύπτει πως ο σύλλογος θα ακούσει προτάσεις για την πώλησή του.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Ζοάο Φέλιξ από την Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ήδη ξεκινήσει και προς το παρόν μοιάζει μη αναστρέψιμη.

Ο Πορτογάλος άλλωστε φαίνεται πως έχει φτάσει στα... όριά του με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που λαμβάνει στην ισπανική πρωτεύουσα, με πολλά δημοσιεύματα εδώ και καιρό να κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση φυγής.

Αυτό πλέον έρχεται να επιβεβαιώσει και ο CEO των Ροχιμπλάνκος, Μιγκέλ Άνχελ Χιλ, ο οποίος παράλληλα αποκάλυψε πως η Ατλέτικο θα εξετάσει προτάσεις που θα καταφτάσουν στα γραφεία για την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού.

«Είναι η μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του κλαμπ και θεωρώ πως βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο από άποψη ταλέντου.

Αλλά για λόγους που δεν χρειάζεται να αναφερθούμε τώρα - τη σχέση του με τον προπονητή, τα λεπτά συμμετοχής του, το κίνητρο - το λογικό είναι να αναλύσουμε όποια προσφορά καταφτάσει και είναι καλή τόσο για τον παίκτη, όσο και για το κλαμπ. Θα ήθελα πολύ να συνεχίσει εδώ, αλλά δεν έχει αυτό αυτό στο μυαλό του» ήταν τα λόγια του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα