Μπαρτσελόνα: Επιγραφή-πρόκληση για Ρεάλ στα εγκαίνια της μπουτίκ της στη Μαδρίτη! (vid)

Μπαρτσελόνα: Επιγραφή-πρόκληση για Ρεάλ στα εγκαίνια της μπουτίκ της στη Μαδρίτη! (vid)

bet365

Το... τερμάτισε με το προκλητικό της μάρκετινγκ η Μπαρτσελόνα, η οποία εγκαινίασε την πρώτη της επίσημη μπουτίκ στη Μαδρίτη μόλις 50 μέτρα μακριά από αυτή της Ρεάλ, με γιγάντια επιγραφή που χαρακτηρίζει τον Ραούλ οπαδό της Μπάρτσα!

Το... επιθετικό μάρκετινγκ της Μπαρτσελόνα στα «λημέρια» της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται! Μετά τη γιγάντια αφίσα με το πρόσωπο του Τζουάν Λαπόρτα σε κτίριο δίπλα από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για την καμπάνια επανεκλογής του, η οποία έφερε το σλόγκαν «Θέλω να σε ξαναδώ», οι Μπλαουγκράνα επεκτάθηκαν στην ισπανική πρωτεύουσα ανοίγοντας μπουτίκ στα 50 μέτρα από αυτή της Βασίλισσας. Και το καλύτερο; Για τα εγκαίνια, τοποθέτησαν ένα εξίσου τεράστιο banner που χαρακτηρίζει τον εμβληματικό, Ραούλ οπαδό των Καταλανών!

Η Μπάρτσα άνοιξε την πρώτη ιστορικά μπουτίκ της στην έδρα της μεγάλης αντιπάλου, στην οδό «Calle Arenal 9», σε μια στρατηγική κίνηση να προσελκύσει νέο κοινό με βασικότερη πηγή τους τουρίστες που ταξιδεύουν στη Μαδρίτη. Ανάλογη κίνηση είχε πραγματοποιήσει στο παρελθόν η Ρεάλ, έχοντας ανοίξει κατάστημα για ένα διάστημα στην περιοχή «La Rambla» της Βαρκελώνης.

Το πιο... τρελό στην προκειμένη περίπτωση είναι, πέραν της πολύ μικρής απόστασης των δύο μπουτίκ, η αναφορά του Ραούλ στην επιγραφή της! Ο σπουδαίος παλαίμαχος στράικερ που συνέδεσε το όνομά του με τη Ρεάλ και διατελεί προπονητής στην Καστίγια, πρωταγωνιστεί στη γιγαντοαφίσα, η οποία γράφει: «Ο Ραούλ είναι Culer».

Όπου Culer, το προσωνύμιο με το οποίο αναγνωρίζονται οι οπαδοί των Μπλαουγκράνα, το οποίο προέρχεται από τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα και σημαίνει «αυτοί που φαίνεται η πλάτη τους». Εμπνευσμένο από τα πρώτα χρόνια του κλαμπ όταν οι οπαδοί ήταν παραπάνω από τη χωρητικότητα του γηπέδου και κατέληγαν να βλέπουν τα ματς πίσω από τους τοίχους, με αποτέλεσμα όποιος προσπαθούσε να μπει στις θύρες να βλέπει τις πλάτες των φιλάθλων.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα