Βαλβέρδε: Το «απειλητικό» σουτ όπως το είδαν οι ένοικοι του διαμερίσματος από το μπαλκόνι! (vid)

Βαλβέρδε: Το «απειλητικό» σουτ όπως το είδαν οι ένοικοι του διαμερίσματος από το μπαλκόνι! (vid)

bet365

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε έστειλε την μπάλα στο μπαλκόνι διαμερίσματος δίπλα από το γήπεδο της Ράγιο Βαγιεκάνο και ο... τυχερός ένοικος κατάφερε να βιντεοσκοπήσει τι συμβάν από το σουτ μέχρι και τη στιγμή που έπιασε την μπάλα στα χέρια του.

Το να βλέπεις έναν αγώνα από την πολυτέλεια του μπαλκονιού ή της ταράτσας σου το λες και ποδοσφαιρική φαντασίωση. Συμβαίνει σε πολλά γήπεδα μέσα στην πόλη ή την επαρχία, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Πώς θα σου φαινόταν, όμως, εκτός από το ματς να αποκομίσεις και την μπάλα του αγώνα ως σουβενίρ, από σουτ, μάλιστα, του Φεντερίκο Βαλβέρδε; Ένας οπαδός της Ράγιο Βαγιεκάνο έζησε τη μοναδική εμπειρία, αφού είδε τον Ουρουγουανό μέσο να αστοχεί τόσο σε μακρινό σουτ που έστειλε την μπάλα με «τρελή» ταχύτητα στο διαμέρισμά του. Κι όχι απλά το είδε, αλλά το βιντεοσκόπησε, μη γνωρίζοντας πως θα στεκόταν τόσο τυχερός.

Ο λόγος για τον Χαμζά, τον ένοικο του διαμερίσματος στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας που... σημάδεψε ο Βαλβέρδε, ο οποίος μίλησε μοιράστηκε το βίντεο-ντοκουμέντο στο ισπανικό Μέσο «Relevo» και περιέγραψε την εμπειρία του.

«Δεν είχα ξαναδεί αγώνα ποδοσφαίρου και μου άρεσε πολύ», δήλωσε συγκεκριμένα, αναφέροντας πως το διαμέρισμα είναι του πατέρα του και πως μόλις πρόσφατα εγκαταστάθηκε για μικρό χρονικό διάστημα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η μπάλα προσγειώθηκε στο μπαλκόνι και συγκεκριμένα, πάνω στη βαλίτσα του! Πλέον, σκέφτεται να δημοπρατήσει την μπάλα, η οποία ήδη έχει αυξημένη ζήτηση.

Δείτε το βίντεο:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα