Η σουρεαλιστική κόκκινη του Λαόθ στον Κανάλες που δεν είχε αποβληθεί ποτέ στην καριέρα του (vid)

Newsroom
Η σουρεαλιστική κόκκινη του Λαόθ στον Κανάλες που δεν είχε αποβληθεί ποτέ στην καριέρα του (vid)

bet365

Ο Σέρχιο Κανάλες αποβλήθηκε για πρώτη φορά σε 360 ματς καριέρας και ουδείς κατάλαβες γιατί...

Έκπληξη προκάλεσε η αποβολή του Σέρχιο Κανάλες στη «λευκή» ισοπαλία της Κάντιθ και της Μπέτις στο «Nuevo Mirandilla». Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο άσος των «βερδιμπλάνκος» αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη από τον Ματέου Λαόθ, κάτι που συμβαίνει για για πρώτη φορά σε 360 αγώνες στην καριέρα του!

Ο πασίγνωστος Ισπανός ρέφερι, σημείωσε στα πρακτικά ότι η πρώτη κίτρινη ήταν για "διατύπωση παρατηρήσεων σε διαιτητικές αποφάσεις" και η κόκκινη για "επανάληψη στις παρατηρήσεις του σχετικά με τις διαιτητικές αποφάσεις μετά από προειδοποίηση».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Marca, η πρώτη προειδοποίηση ήρθε όταν ζήτησε να προστεθεί ακόμη 1 λεπτό έξτρα χρόνου λόγω επιπρόσθετων καθυστερήσεων στη ροή τους ματς, αν και όπως φαίνεται στις εικόνες, ο Κανάλες το έκανε ήρεμα και χωρίς να κάνει επιθετικές χειρονομίες. Και εδώ έρχεται η έκπληξη.

Ο Λαόθ τον προειδοποίησε ότι αν συνεχίσει με τους ισχυρισμούς του θα του έδειχνε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια, ατάκα στην οποία ο ποδοσφαιριστής της Μπέτις απάντησε: «Εντάξει, αλλά μην με ρωτάς τότε για προσωπικά θέματα», όπως επισημαίνουν οι ίδιες πληροφορίες. Αυτή η απάντηση προκάλεσε την αποβολή του παίκτη!

Η συνομιλία τους είχε ως εξής:

- Κανάλες: «Μπορείς να δώσεις ένα ακόμα λεπτό»

- Λαόθ: «Αν συνεχίσεις να μου μιλάς, θα σε αποβάλλω»

- Κανάλες: «Αν δεν μπορώ να μιλάω, τότε μη με ρωτάς άλλος για προσωπικά θέματα»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα