Ατλέτικο Μαδρίτης: Κοντά σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον Γκριεζμάν αντί 20 εκατ. ευρώ

Σωτήρης Μυκονίου
Ατλέτικο Μαδρίτης: Κοντά σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον Γκριεζμάν αντί 20 εκατ. ευρώ

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα βρίσκονται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν την συμφωνία τους για την μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν αντί 20 εκατ. ευρώ.

Η κόντρα των δύο ομάδων για το θέμα που είχε δημιουργηθεί με το ύψος της ρήτρας και τις συμμετοχές του Γάλλου επιθετικού είχε δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στις σχέσεις των δύο συλλόγων, που ήταν ικανό να οδηγήσει την επικείμενη μεταγραφή στα... βράχια.

Όμως, ο Γκριεζμάν και ο ατζέντης του βοήθησαν στο να γεφυρωθούν οι διαφορές των δύο πλευρών με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να βρίσκονται κοντά στην υπογραφή συμφωνίας για την παραμονή του παίκτη στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με την Μπαρτσελόνα να καρπώνεται 20 εκατ. ευρώ (+2 ακόμα ως μπόνους) αφήνοντας εκτός το θέμα της ρήτρας των 40 εκατ. και των συμμετοχών σύμφωνα με το «relevo».

Ο 31χρονος Γάλλος είχε ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Μαδρίτη και γι' αυτό βοήθησε τόσο στην επανέναρξη των διαπραγματεύσεων όσο και στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, αφού έδωσε την συγκατάθεσή του σε πουλετές συμβόλαιο δεχόμενος χαμηλότερες απολαβές ύψους 7 εκατ. ευρώ. Ο Γκριεζμάν είχε ήδη δεχθεί μείωση απολαβών κατά 50% όταν συμφώνησε για τον δανεισμό του και τώρα δέχθηκε ακόμα 30% στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει.

Σημαντικό ρόλο στην κατάληξη των διαπραγματεύσεων έπαιξε ακόμη και η επιθυμία του Ντιέγκο Σιμεόνε για την παραμονή του Γκριεζμάν στο ρόστερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα