Αραούχο: Μπαίνει στο χειρουργείο, αμφίβολη η συμμετοχή του στο Μουντιάλ

Βασίλης Μπαλατσός
Αραούχο: Μπαίνει στο χειρουργείο, αμφίβολη η συμμετοχή του στο Μουντιάλ

bet365

Ο Ρόναλντ Αραούχο είχε συνάντηση με τον Τσάβι και τον γιατρό της Μπαρτσελόνα, στην οποία αποφασίστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Αμφίβολη η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την Ουρουγουάη.

Άσχημα νέα για τον Ρόναλντ Αραούχο. Ο 23χρονος διεθνής στόπερ τραυματίστηκε στην φιλική ήττα της Ουρουγουάης από το Ιράν την προηγούμενη Παρασκευή (23/9) όταν υπέστη αποκόλληση του δεξιού μακρού τένοντα στον προσαγωγό του.

Ο Αραούχο το πρωί της Δευτέρας (26/9) είχε συνάντηση με τον Τσάβι και τον γιατρό της Μπαρτσελόνα, Dr. Ρίτσαρντ Προύνα, όπου αποφασίστηκε πως ο ποδoσαιριστής πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να επιλύσει 100% το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Ο Ουρουγουανός θα ταξιδέψει την Τετάρτη (28/9) στην Φιλανδία, όπου και θα εγχειριστεί.

Πλέον η συμμετοχή του διεθνή σέντερ μπακ στο Μουντιάλ του Κατάρ κρίνεται ως αμφίβολη, καθώς ο χρόνος αποθεραπείας του εκτιμάται από 1,5 έως 2 μήνες. Θυμίζουμε πως το Παγκόσμιο Κύπελλο θα κάνει σέντρα στις 20 Νοεμβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα