Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης: Η προειδοποίηση του Κόκε στον Βινίσιους Τζούνιορ πριν από το ντέρμπι

Newsroom
 Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης: Η προειδοποίηση του Κόκε στον Βινίσιους Τζούνιορ πριν από το ντέρμπι

bet365

Μιλώντας στο Movistar+, ο αρχηγός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Κόκε, προειδοποίησε τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, ενόψει του ντέρμπι της πόλης την Κυριακή (18/9).

Ο Βινίσιους Τζούνιορ πραγματοποιεί δυναμικό ξεκίνημα στη σεζόν και έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της αντικατάστασης του Καρίμ Μπενζεμά στην επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης, εν τη απουσία του Γάλλου λόγω τραυματισμού.

Ωστόσο, έχει αποσπάσει κριτική από ορισμένες κερκίδες για τις χορευτικές του κινήσεις κατά τους πανηγυρισμούς αλλά και γιατί κάποιοι θεωρούν ότι επιδεικνύει εριστικά της ικανότητές του έναντι των αντιπάλων.

Στον τελευταίο τους αγώνα στη La Liga με την Μαγιόρκα, οι παίκτες της αντιπάλου τον έβαλαν στο στόχαστρο και συνέχισαν να του κάνουν φάουλ επανειλημμένα καθώς προσπαθούσαν να του μπουν στο κεφάλι.

Η ψυχραιμία πάντα τείνει να χάνεται στα ντέρμπι της Μαδρίτης και η ατμόσφαιρα στο Civitas Metropolitano θα είναι εχθρική καθώς η Ρεάλ θα προσπαθήσει να επεκτείνει το ρεκόρ της αυτή τη σεζόν.

Ο αρχηγός της Ατλέτικο, Κόκε, ρωτήθηκε πώς πιστεύει ότι θα αντιδρούσαν οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης αν ο Βινίσιους έβρισκε δίχτα και έκανε τους χορευτικούς του πανηγυρισμούς. Ο έμπειρος Ισπανός μέσος παραδέχτηκε ότι ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να πανηγυρίζει, αλλά μπορεί να υπάρξουν... προβλήματα αν ο Βινίσιους χορέψει μπροστά στους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος».

«Ο καθένας έχει τον τρόπο του και γιορτάζει τα γκολ όπως θέλει. Αλλά σίγουρα θα υπάρξει πρόβλημα», είπε ο Κόκε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα