Μπαρτσελόνα: Εκτόξευσε το salary cap, από τα -144 εκατ. ευρώ στα 656 μέσα σε λίγους μήνες!

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Εκτόξευσε το salary cap, από τα -144 εκατ. ευρώ στα 656 μέσα σε λίγους μήνες!

bet365

Το σχέδιο Λαπόρτα για την οικονομική εξυγίανση της Μπαρτσελόνα πιάνει τόπο, αφού το περσινό έλλειμα των 144 εκατ. ευρώ στο salary cap μετατράπηκε σε θετικό πρόσημο ύψους 656 εκατ. ευρώ για τη νέα περίοδο!

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να ανασάνει ξανά! Χάρη στους μοχλούς σωτηρίας που τους απέφεραν κοντά στα 800 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε μόλις λίγους μήνες, οι Καταλανοί κατάφεραν να εξυγιάνουν τα οικονομικά τους και δη το salary limit, το οποίο γνώρισε μια πρωτοφανή εκτόξευση!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η La Liga, η υπέρβαση του salary cap και το έλλειμα των 144 εκατομμυρίων ευρώ τη σεζόν 2021-2022 μετατράπηκε σε θετικό πρόσημο και πλεόνασμα 656 εκατομμυρίων ευρώ, με τους Μπλαουγκράνα να βιώνουν μια οικονομική αναγέννηση!

Όπως αποδείχθηκε, το σχέδιο της διοίκησης Λαπόρτα για την τακτοποίηση των οφειλών και την οικονομική ανάκαμψη του συλλόγου - τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα - απέδωσε καρπούς, αφού πλέον η Μπάρτσα κατόρθωσε να έχει το δεύτερο υψηλότερο salary cap στο ισπανικό πρωτάθλημα!

Στην κορυφή της La Liga και βρίσκεται για ακόμα μια περίοδο η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα έχει διαθέσιμα περί τα 683 εκατομμύρια ευρώ για το νέο οικονομικό έτος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα