Σοσιεδάδ - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: «Μπλόκο» για τους Μαδριλένους στο αφιλόξενο «Ανοέτα»

Newsroom
Σοσιεδάδ - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: «Μπλόκο» για τους Μαδριλένους στο αφιλόξενο «Ανοέτα»

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέταξε για πρώτη φορά βαθμούς μακριά από την έδρα της, αφού «κόλλησε» στο 1-1 κόντρα στη μαχητική Σοσιεδάδ και έμεινε εκτός τετράδας από... πολύ νωρίς στη φετινή La Liga.

Η Ατλέτικο παλεύει να βρει μια ισορροπία. Μια συνέπεια στις εμφανίσεις της που για αρχή θα τη βάλουν τουλάχιστον σε τροχιά τετράδας, όμως στο ξεκίνημα της φετινής La Liga οι παίκτες του Σιμεόνε δείχνουν να ψάχνουν ακόμα τα πατήματά τους. Μια τέτοια εντύπωση έδωσαν και στο αφιλόξενο «Ανοέτα αφού παρά το γρήγορο προβάδισμα ισοφαρίστηκαν από τη Σοσιεδάδ (1-1) και πέταξαν για δεύτερη φορά βαθμούς μέσα σε τέσσερις αγωνιστικές.

Η αρχή του αγώνα πάντως ήταν πολλά υποσχόμενη για τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 5΄άλλωστε ο Μοράτα βρήκε δίχτυα και άνοιξε από νωρίς το σκορ για τους Κολτσονέρος, οι οποίοι στο 29΄άγγιξαν το 2-0. Ξανά με δράστη τον Μοράτα η Ατλέτικο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Σοσιεδάδ, όμως τελικά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Ισπανού με το 0-1 να παραμένει.

Κι εφόσον το σκορ παρέμενε ευμετάβλητο, η Σοσιεδάδ βρήκε τρόπο να απαντήσει. Στο 55΄ο Σαντίκ σκόραρε στο ντεμπούτο του με τους Βάσκους και έγραψε το 1-1 κόντρα σε μια σοκαρισμένη Ατλέτικο, η οποία δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 77΄το οποίο ωστόσο για καλή της τύχη ακυρώθηκε για οφσάιντ. Κάπως έτσι το 1-1 έμεινε έως το τελικό σφύριγμα, με την Ατλέτικο να πετάξει για πρώτη φορά βαθμούς μακριά από την έδρα της και να περιορίζεται στην 6η θέση της La Liga.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Χιμένεθ, Βίτσελ, Ρεϊνίλντο, Κόκε, Καράσκο, Γιορέντε, Ντε Πολ, Σαούλ, Ζοάο Φέλιξ, Μοράτα

Γλίτωσε στο 90+2΄η Χιρόνα!

Βαθμό στο.... παρά ένα πανηγύρισε η Χιρόνα, η οποία ισοφάρισε στο 90+2΄την Μαγιόρκα και έφυγε από το «Ντίαζ Ντε Μέρα» με την ισοπαλία. Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ραίγιο στο 87΄, οι Καταλανοί δεν τα παράτησαν και βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τον βαθμό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σάιθ στις καθυστερήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα