Κασεμίρο: Η απέλπιδα προσπάθεια της κοπέλας του Βαλβέρδε να τον πείσει να μείνει στη Ρεάλ

Newsroom
Κασεμίρο: Η απέλπιδα προσπάθεια της κοπέλας του Βαλβέρδε να τον πείσει να μείνει στη Ρεάλ

bet365

Η σύντροφος του Φέντε Βαλβέρδε, Μίνα Μπονίνο, προέτρεψε τον Κασεμίρο να απορρίψει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης με ένα αστείο μήνυμα στο WhatsApp.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος κατέκτησε πέντε τρόπαια Champions League κατά τη διάρκεια εννέα ετών στη Ρεάλ Μαδρίτη, αναμένεται να ενταχθεί εν ευθέτω χρόνω στην ομάδα του Τεν Χαγκ, αφού η Γιουνάιτεντ ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τη «βασίλισσα» για τη μεταγραφή του.

Ο Κασεμίρο αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους» αξίας 350.000 λιρών την εβδομάδα, σύμφωνα με τη Sun, και θα γίνει ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο 30χρονος έχει ήδη γράψει ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους Los Blancos και τους υποστηρικτές τους στο Instagram, ενώ το βράδυ της Παρασκευής, το δίδυμο της μεσαίας γραμμής Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κρόος έγραψαν συγκινητικά αποχαιρετιστήρια γράμματα στον Βραζιλιάνο καθώς ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ίσως το πιο ανέλπιστο μήνυμα που έλαβε ο «Κάσε» να ήρθε από την κοπέλα του Φέντε Βαλβέρδε, που είχε μια κάπως διαφορετική προσέγγιση στην επικείμενη αποχώρησή του.

Σε κάτι που είναι ξεκάθαρα μια χειρονομία οικειότητας η Μίνα Μπονίνο έκανε μια απελπισμένη έκκληση στον Κασεμίρο με ένα μήνυμα στο WhatsApp. Έγραψε: "Gil de mierda! No te vayas", που μεταφράζεται περίπου ως: «μην φύγεις, μ%#*α»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα