Ρεάλ Μαδρίτης: Στο «στόχαστρο» ο Γκιμαράες, αν χάσει τον Κασεμίρο!

Newsroom
Με τον Κασεμίρο να οδεύει φαινομενικά προς Αγγλία για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ, στη Ρεάλ έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην περίπτωση του Μπρούνο Γκιμαράρες!

Όλο και πιο πιθανή φαντάζει η μεταγραφή του Κασεμίρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και το μυθικό πενταετές συμβόλαιο που έχουν προτείνει οι Κόκκινοι Διάβολοι στον Βραζιλιάνο φαίνεται πως θα τον πείσει τελικά να... πετάξει για Αγγλία!

Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια του εφόσον καλυφθεί οικονομικά, με τους Άγγλους να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και να ετοιμάζουν προσφορά που θα κυμαίνεται μεταξύ 70-80 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε περίπτωση τελικά που το deal επιτευχθεί και ο Κασεμίρο αποχωρήσει για Μάντσεστερ, στη Ρεάλ είναι έτοιμοι να βγουν στην αγορά προκειμένου να ενισχυθούν στον άξονα. Σύμφωνα με το «ESPN», σε πρώτο πλάνο για τους Μαδριλένους βρίσκεται ο συμπατριώτης του «Κασε» και μέσος της Νιούκαστλ, Μπρούνο Γκιμαράες, ο οποίος μετακόμισε στην Αγγλία και την Premier League μόλις πριν από έξι μήνες!

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις ωστόσο στο κορυφαίο πρωτάθλημα συγκέντρωσαν τα βλέμματα των μεγαλύτερων συλλόγων - μεταξύ αυτών και των Μερένγκες - που με τα τωρινά δεδομένα δεν αποκλείεται να καταστήσουν το πέρασμα του από το Νιούκαστλ εξαιρετικά σύντομο...

Αξίζει να αναφερθεί πάντως πως διάφορα ισπανικά Μέσα διαψεύδουν το ενδιαφέρον για Γκιμαράες, καθώς σύμφωνα με τις πηγές τους η Ρεάλ θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην απόκτηση ενός επιθετικού.