Ντε Γιόνγκ: Η εύλογη απορία για τα χρήματα, η Τσέλσι και η Γιουνάιτεντ

Κώστας Ζάλιαρης
Ντε Γιόνγκ: Η εύλογη απορία για τα χρήματα, η Τσέλσι και η Γιουνάιτεντ

bet365

Έχει βγει ο... κακός της υπόθεσης, όμως, η πλευρά του Φρένκι Ντε Γιόνγκ έχει μια τρομερά εύλογη απορία για τη μείωση που του ζητάει η Μπαρτσελόνα. Βέβαια, ο παίκτης μπορεί να εξασφαλίσει αλλού τα ίδια χρήματα, αλλά...

Ο καταλανικός Τύπος ασχολείται όλη μέρα με την υπόθεση του Φρένκι Ντε Γιόνγκ στην Μπαρτσελόνα, με τελευταία εξέλιξη αυτή του... τελεσίγραφου που φέρεται να του έχει δώσει η ομάδα της Βαρκελώνης.

«Είτε δέχεσαι μείωση 50% στον μισθό σου, είτε παίρνεις μεταγραφή. Έχεις μερικές ώρες ν' αποφασίσεις» φέρονται να του έχουν πει οι άνθρωποι του κλαμπ, με την ομάδα εκπροσώπων του Ολλανδού μέσου να μη δέχεται αυτή τη διαπραγμάτευση – εκβιασμό.

Όπως μεταφέρει ο διεθνής Τύπος, από το περιβάλλον του Ντε Γιόνγκ εκφράζεται η εξής απορία: «Πώς γίνεται να ζητούν να μειωθεί ο μισθός στο 50% και την ίδια στιγμή να έχουν κάνει μεταγραφές 150 εκατομμυρίων;».

Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται ανένδοτος και θέλει να μείνει στο «Καμπ Νόου» για να πείσει τον Τσάβι ότι αξίζει να βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα.

Όπως τονίζει, βέβαια, η καταλανική Sport, τόσο η Τσέλσι τις τελευταίες ώρες, όσο και η Γιουνάιτεντ από καιρό, είναι διατεθειμένες να προσφέρουν στον παίκτη τα 22 εκατ.ευρώ ετησίως που ορίζει το ισχύον συμβόλαιό του. Παρ' όλα αυτά, ο άλλοτε αστέρας του Άγιαξ... δεν το κουνάει από την Βαρκελώνη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα