Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανακοίνωση των οπαδών της Ατλέτικο λέει στην ομάδα να μην τον υπογράψει

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανακοίνωση των οπαδών της Ατλέτικο λέει στην ομάδα να μην τον υπογράψει

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανακοίνωση των οπαδών της Ατλέτικο λέει στην ομάδα να μην τον υπογράψει

bet365

Οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θέλουν τον Ρονάλντο στην ομάδα τους και το καθιστούν σαφές με κάθε τρόπο.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της οπαδικής βάσης της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και όσο ο Πορτογάλος αναζητά διέξοδο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα ρεπορτάζ τον συνδέουν με τους «ροχιμπλάνκος», τόσο οι οπαδοί του κλαμπ εκφράζουν την αντίθεσή τους.

Το γκρουπ οργανωμένων οπαδών του συλλόγου, Union ATM, κυκλοφόρησε μια επίσημη δήλωση καλώντας τον σύλλογο να μην τον υπογράψει: «Δεδομένης της πιθανότητας η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι κάτι περισσότερο από μια απλή φήμη, εκφράζουμε την απόλυτη αντίθεσή μας για οποιαδήποτε φερόμενη ένταξη στον σύλλογό μας. Ο προαναφερθείς παίκτης αντιπροσωπεύει το ακριβός αντίθετο των αξιών που είναι τα χαρακτηριστικά της Ατλέτι μας, όπως η προσπάθεια, η γενναιοδωρία, η απλότητα και η ταπεινοφροσύνη.

Ακόμα και στην απίθανη περίπτωση που ένας παίκτης στο τέλος της καριέρας του όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να μας εξασφαλίσει έναν τίτλο, δεν θα δεχόμασταν την υπογραφή του. Η αίσθηση του να ανήκεις στην Ατλέτικο μας, δεν είναι κάτι που μπορεί να φτάσει, οπότε δεν θα μπορούσε ποτέ να χαίρει της στοργής ή της αναγνώρισής μας. Ως εκ τούτου, ζητάμε από τον σύλλογο να απορρίψει την πιθανή υπογραφή του, εάν το έχει ποτέ σκεφτεί».

Επιπλέον οπαδοί εντοπίστηκαν επίσης με ένα πανό κατά τη διάρκεια του αγώνα προετοιμασίας τους με τη Νουμάνθια το βράδυ της Τετάρτης που έγραφε: «Ο CR7 δεν είναι ευπρόσδεκτος. Θυμίζουμε βέβαια ότι ο πρόεδρος της ομάδας της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέζο, απέκλεισε κάθε πιθανότητα μεταγραφής, «Δεν ξέρω ποιος επινόησε αυτή την ιστορία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν είναι αλήθεια. Είναι πρακτικά αδύνατο να έρθει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.», ανάφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του στο ισπανικό ραδιόφωνο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα