Ροναλντίνιο: Σαν σήμερα πριν 19 χρόνια άρχισαν οι... χοροί στην Μπαρτσελόνα (vids)

Ροναλντίνιο: Σαν σήμερα πριν 19 χρόνια άρχισαν οι... χοροί στην Μπαρτσελόνα (vids)

Ροναλντίνιο: Σαν σήμερα πριν 19 χρόνια άρχισαν οι... χοροί στην Μπαρτσελόνα (vids)

bet365

Τα μπλαουγκράνα χρώματα έγιναν αυτά με τα οποία τον θυμάται ο κόσμος. Εκείνα με τα οποία μάγεψε όλο τον κόσμο. Πριν από 19 χρόνια και μόλις με 25 εκατ.ευρώ, η Μπαρτσελόνα αγόραζε τον Ροναλντίνιο και μαζί, μια εποχή... θαυμάτων.

Ο «Ρόνι» μια τέτοια ημέρα ππίσω στο 2003, πόζαρε με το πλατύ και χαρακτηριστικό του χαμόγελο, σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και με την όρεξη για τρελά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Η φανέλα της Μπαρτσελόνα είναι εκείνη με την οποία έμεινε στην ποδοσφαιρική ιστορία, αφού, ελάχιστοι θα θυμούνται νωρίτερα την Παρί, ή πιο μετά τη Μίλαν, τη Βραζιλία και το Μεξικό.

Με τους Καταλανούς, αποτέλεσε τον μεγάλο εφιάλτη της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία και συνήθιζε να διαλύει στα μεγάλα clasico, ενώ, υπήρξαν απίθανες στιγμές μαγείας και ποδοσφαιρικής απλότητας και αρτιότητας στην LaLiga, με τον σούπερ σταρ να... ξεφεύγει. Σε επίπεδο απήχησης, αποθεώσης από τον κόσμο, ποδοσφαιρικής ποιότητας και διακρίσεων, ο Ροναλντίνιο ξέφυγε πραγματικά.

Στην Μπαρτσελόνα κατέγραψε 207 εμφαν ίσεις, 94 τέρματα, 71 ασίστ, κατέκτησε 5 τρόπαια, έγινε ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 2005 και αναδείχθηκε δυο φορές ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς από την FIFA.

Οι στιγμές που χάρισε στον κόσμο, αποτυπωμένες όλες σε πολλά βίντεο, χιλιοειπωμένες σε πολλές κουβέντες ποδοσφαιρόφιλων και χιλιογραμμένες στα διάφορα media.

Η εικόνα πάντοτε θα κερδίζει. Και όσα έκανε ο «Ρόνι» στο γήπεδο, προκαλούν ακόμα και τώρα θαυμασμό. Και σε «κολλάνε» στην οθόνη...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα