Εσπανιόλ: Ο ιδιοκτήτης της Παρί έκανε πρόταση για την εξαγορά του κλαμπ

Νίκος Κικίδης
Εσπανιόλ: Ο ιδιοκτήτης της Παρί έκανε πρόταση για την εξαγορά του κλαμπ

bet365

Πρόταση για την εξαγορά της ισπανικής Εσπανιόλ φαίνεται πως κατέθεσε ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν και Εμίρης του Κατάρ, Αλ Τάνι, ο οποίος σκοπεύει να προσθέσει τους Καταλανούς στο προσωπικό του... πορτοφόλιο.

Βλέψεις προς La Liga φαίνεται πως έχει το Qatar Sports Investment, το οποίο υπό την ηγεσία του ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Τάνι, κατέθεσε επίσημη πρόταση για την εξαγορά της ισπανικής Εσπανιόλ!

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Marca», ο Κινέζος ιδιοκτήτης των Καταλανών έχει θέσει το κλαμπ προς πώληση, με τους Καταριανούς να εκμεταλλεύονται την κατάσταση και να παρουσιάζουν επίσημη προσφορά για να αγοράσουν την ομάδα.

Κάπως έτσι το QSI σκοπεύει να απλωθεί προς την Ιβηρική Χερσόνησο και να ενισχύσει το δίκτυο ποδοσφαιρικών συλλόγων, καθώς η μοναδική ομάδα που στην παρούσα φάση βρίσκεται κάτω από την στέγη του είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Την ίδια ώρα πάντως, οι Καταριανοί αντιμετωπίζουν σθεναρό ανταγωνισμό από μια εταιρεία βιομηχανικών κεφαλαίων με έδρα τις ΗΠΑ που με τη σειρά της ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Εσπανιόλ και έχει καταθέσει ήδη πρόταση για να διευθετήσει το deal.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα