Ρεάλ Μαδρίτης: «Υπέγραψε μέχρι το 2027 ο Βινίσιους»

Ρεάλ Μαδρίτης: «Υπέγραψε μέχρι το 2027 ο Βινίσιους»

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: «Υπέγραψε μέχρι το 2027 ο Βινίσιους»

bet365

Το νέο του συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης υπέγραψε ο Βινίσιους ο οποίος θα παραμείνει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η «βασίλισσα» και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ πέρασαν από την προφορική συμφωνία στις υπογραφές κι έτσι εκείνος είναι πλέον δεσμευμένος με την ισπανική ομάδα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Μένει μονάχα η ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal την οποία θα αποφασίσει η Ρεάλ Μαδρίτης πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να την εκδόσει. Η ρήτρα που θα έχει στο συμβόλαιό του ο Βινίσιους Τζ. θα αγγίζει το 1 δις ευρώ.

Την περσινή χρονιά ο 21χρονος Βραζιλιάνος ήτανε συγκλονιστικός και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Champions League και του πρωταθλήματος από τους Μαδριλένους φτάνοντας τις 52 συμμετοχές κι έχοντας 22 γκολ και 20 ασίστ σε περισσότερα 4.000 αγωνιστικά λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα