Τσουαμενί: Η 4η ακριβότερη μεταγραφή στα χρονικά της Ρεάλ! (vid)

Τσουαμενί: Η 4η ακριβότερη μεταγραφή στα χρονικά της Ρεάλ! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τσουαμενί: Η 4η ακριβότερη μεταγραφή στα χρονικά της Ρεάλ! (vid)

bet365

Στα 22 του ακόμα έχει πολλά ν' αποδείξει στο χορτάρι, όμως, η Ρεάλ τον εμπιστεύθηκε τόσο που τον έκανε την 4η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της, πίσω από ονόματα που έκαναν «ντόρο» στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Ο Ορελιέν Τσουαμενί από το μεσημέρι του Σαββάτου είναι πλέον ποδοσφαιριστής των «μερένγκες» υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα έξι χρόνια και βάζοντας στα ταμεία της Μονακό το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ!

Τόσα αποφάσισε να διαθέσει η «βασίλισσα» και ο Φλορεντίνο Πέρεθ κάνοντας επένδυση για τη μεσαία γραμμή του μέλλοντος, εκεί όπου το νέο μεταγραφικό απόκτημα θα βρίσκεται τα επόμενα χρόνια παρέα με τους Καμαβινγκά και Βαλβέρδε.

Ο Τσουαμενί θα έχει να κουβαλάει την ταμπέλα ενός από τους πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές της ηλικίας και της 4ης ακριβότερης μεταγραφής της Ρεάλ, πίσω από συναδέλφους του που όταν φόρεσαν τη λευκή φανέλα, είχαν ήδη αποδείξει πόσο πολύ μπορούσαν να συνεισφέρουν.

Κορυφαίος παραμένει ο Γκάρεθ Μπέιλ των 101 εκατομμυρίων κι ας πήρε την απόλυτη κατηφόρα η θητεία του τα τελευταία χρόνια στο κλαμπ της Μαδρίτης.

Δεύτερος είναι ο Εντέν Αζάρ (100 εκατ.) που επίσης από το 2019 και μετά έχει προσφέρει ελάχιστα, όμως, με τη φανέλα της Τσέλσι είχε δείξει πως πρόκειται για τρομερό ποδοσφαιριστή. Τρίτος στη σειρά είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο που πήρε το δρόμο για την Ισπανία το 2009 έχοντας πετύχει πολλά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κοστίζοντας 96 εκατομμύρια ευρώ και τώρα 4ος είναι πλέον ο Ορελιέν Τσουαμενί.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα