Μπαρτσελόνα: Ο Ντε Γιονγκ δεν είναι πια προτεραιότητα για τους Καταλανούς

Μπαρτσελόνα: Ο Ντε Γιονγκ δεν είναι πια προτεραιότητα για τους Καταλανούς

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Ο Ντε Γιονγκ δεν είναι πια προτεραιότητα για τους Καταλανούς

bet365

Ο Φρένκιε Ντε Γιονγκ κάθε ημέρα που περνάει χάνει έδαφος στο «μπλαουγκράνα» στρατόπεδα.

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo ο Φρένκιε Ντε Γιονγκ δεν είναι πλέον προτεραιότητα για την Μπαρτσελόνα στον σχεδιασμό του ρόστερ της επόμενης σεζόν και το ενδεχόμενο μεταγραφής του συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Σε περίπτωση αποχώρησης του 25χρονου ο Τσάβι για να καλύψει το κενό του θέλει τον Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι.

Η ποιότητα του Ολλανδού μέσου δεν αμφισβητείται, αλλά η ανάγκη απόκτησης πόρων βαραίνει περισσότερο σε συνδυασμό με το ότι τα χαρακτηριστικά του ως παίκτης δεν είναι αυτά που θέλει ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα».

Σε οποιαδήποτε άλλη χρονική (και οικονομική) συγκυρία ο Ντε Γιονγκ δεν θα ήταν προς πώληση αλλά οι τρέχουσες ανάγκες αναγκάζουν τους Καταλανούς να σκέφτονται συνδυαστικά (αγωνιστικά και οικονομικά).

Θυμίζουμε ότι το 2019 αποκτήθηκε έναντι 85 εκατομμυρίων.

Στους επίδοξους μνηστήρες βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Τεν Χαγκ, ο νέος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» θέλει τον συμπατριώτη του για το κέντρο της ομάδας. Βέβαια ο ίδιος ο παίκτης -που έχει γνωστοποιήσει την επιθυμία του να παραμείνει στο «Καμπ Νόου»- δεν φαίνεται να επιθυμεί μια μετακόμιση στο Μάντσεστερ, δεδομένου ότι η ομάδα δεν θα αγωνιστεί στο Champions League την επόμενης σεζόν.

Εκτός από το ενδιαφέρον του Τεν Χαγκ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπάγερν Μονάχου εξετάζουν την περίπτωσή του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα