«Πυρά» Τέμπας προς Παρί για την ανανέωση Μπαπέ: «Προσβολή στο ποδόσφαιρο, είναι το ίδιο επικίνδυνη με τη Super League»

Newsroom
«Πυρά» Τέμπας προς Παρί για την ανανέωση Μπαπέ: «Προσβολή στο ποδόσφαιρο, είναι το ίδιο επικίνδυνη με τη Super League»

bet365

Μύδρους κατά της Παρί Σεν Ζερμέν εξαπέλυσε ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, χαρακτηρίζοντας το συμβόλαιο για την ανανέωση του Μπαπέ ως «προσβολή στο ποδόσφαιρο» και το ίδιο το κλαμπ ως ανάλογα επικίνδυνο με τη Super League!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε τη μεγάλη ανατροπή και με «χρυσό» συμβόλαιο και υποσχέσεις, ετοιμάζεται να «δέσει» και επίσημα τον Κιλιάν Μπαπέ μέχρι το 2025. Τα μεγαλεπίβολα πλάνα, οι αρμοδιότητες εκτός των τεσσάρων γραμμών και κυρίως τα «αστρονομικά» ποσά για μπόνους υπογραφής και ετήσιο μισθό που φέρεται να έχει προτείνει η Παρί προκάλεσαν το ξέσπασμα του προέδρου της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας.

Ο Ισπανός παράγοντας, ο οποίος πριν λίγο καιρό εξέφραζε την αίσθησή του πως ο Γάλλος θα μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, εξαπέλυσε «πυρά» κατά των Παριζιάνων για την προκλητική τους κίνηση να προσφέρουν τέτοια ποσά ενώ έχουν ήδη μπάτζετ για μισθούς που ξεπερνά τα 600 εκατομμύρια ευρώ κι ακόμα υψηλότερες απώλειες τις τελευταίες σεζόν.

«Αυτό που κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του Μπαπέ με τεράστια ποσά λίγο καιρό ενώ έχει καταγράψει ζημία 700 εκατομμυρίων ευρώ τις τελτευταίες σεζόν κι έχοντας ήδη μισθολόγιο άνω των 600 εκατομμυρίων ευρώ, είναι προσβολή για το ποδόσφαιρο. Η Παρί είναι το ίδιο επικίνδυνη με τη Super League», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τέμπας και πλέον σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, η La Liga θα καταγγείλει την Παρί στην UEFA για παραβίαση του Financial Fair Play. Καταγγελία που αν περάσει, θα σημάνει την αποβολή της Παρί Σεν Ζερμέν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα