Παρέδες: «Θα ήθελα να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάθε παίκτης ονειρεύεται να φορέσει αυτή τη φανέλα»

Newsroom
Παρέδες: «Θα ήθελα να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάθε παίκτης ονειρεύεται να φορέσει αυτή τη φανέλα»

bet365

Μπορεί στη Παρί να πασχίζουν εδώ και καιρό να κρατήσουν στις τάξεις τους τον Κιλίαν Μπαπέ, ωστόσο ένας ακόμα παίκτης του ρόστερ ονειρεύεται να φορά τη φανέλα της «βασίλισσας».

Ο Λεάντρο Παρέδες κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο TyC Sports, ερωτηθείς σε ποιον σύλλογο θα ήθελε να αγωνιστεί αποκάλυψε ότι ονειρεύεται να μια μέρα να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Απάντηση που μάλλον δεν θ'αρέσει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός, του οποίου το συμβόλαιο με τους Παριζιάνους εκπνέει το 2023, τόνισε συγκεκριμένα: «Σε ποια ομάδα θα ήθελα να παίξω; Στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κάθε παίκτης ονειρεύεται να φορέσει αυτή τη φανέλα, καθώς είναι ένας πολύ σημαντικός σύλλογος».

Βέβαια έσπευσε να διευκρινίσει στη συνέχεια πως: «Όμως, τρέφω πολύ σεβασμό για την τωρινή μου ομάδα, την PSG, και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».

Δημοσιογράφοι μάλιστα ρώτησαν σχετικά τον προπονητή της ομάδας, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, με τον έμπειρο κόουτς να απαντά: «Τι είπε ο Λεάντρο Παρέδες για τη Ρεάλ Μαδρίτης; Δεν άκουσα τι είπε. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφραστεί και να πει αυτό που σκέφτεται»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα