Μπέτις - Οσασούνα 4-1: Φουλ για Ευρώπη με τεσσάρα

Νίκος Κικίδης
Μπέτις - Οσασούνα 4-1: Φουλ για Ευρώπη με τεσσάρα

bet365

Πάρτι της Μπέτις κόντρα στην Οσασούνα, με τους Βερδιμπλάνκος να διασύρουν την αντίπαλό τους με 4-1 και να εδραιώνονται στην πρώτη πεντάδα της La Liga.

Μπορεί η απότομη ανάκαμψη των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης να την πέταξε εκτός τετράδας, όμως το ευρωπαϊκό όνειρο για τη Μπέτις παραμένει ζωντανό! Και με τέτοιες εμφανίσεις μοιάζει δεδομένο πως οι Βερδιμπλάνκος την επόμενη σεζόν θα έχουν καθήκοντα και εκτός συνόρων. Χάρη σε μια εντυπωσιακή παράσταση απέναντι στην Οσασούνα (4-1), η ομάδα του Πελεγκρίνι πήρε πολύτιμο τρίποντο και εδραιώθηκε στην πρώτη πεντάδα της La Liga, ούσα μόλις έναν βαθμό μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο πάρτι της Μπέτις αναδείχθηκε ο Χουάνμι, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ στο πρώτο μέρος (32΄, 45΄) και έχτισε γερά θεμέλια για ένα άνετο τρίποντο. Το γκολ του Μπούντιμιρ στο 65΄έδειχνε να βγάζει εκ νέου στο παιχνίδι την Οσασούνα, όμως οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τη δουλειά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αρχικά ο Καρβάλιο έγραψε το 3-1 (82΄) και έξι λεπτά αργότερα ο Μορένο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 900ο (!) επίσημο ματς του γερόλυκου και αρχηγού των Βερδιμπλάνκος, Χοακίν, που γιόρτασε το ιστορικό του επίτευγμα με μια επιβλητική τεσσάρα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα