Φατί: «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο να μπει στο χειρουργείο

Φατί: «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο να μπει στο χειρουργείο

Βασίλης Μπαλατσός
Φατί: «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο να μπει στο χειρουργείο

bet365

O Άνσου Φατί τραυματίστηκε στον μηριαίο δικέφαλο του αριστερού ποδιού και το ενδεχόμενο του χειρουργείου είναι «ανοιχτό».

Ο Άνσου Φατί επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από τρίμηνη απουσία, όμως δεν πρόλαβε να το... χαρεί. Ο 19χρονος εξτρέμ πέρασε ως αλλαγή στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και στην παράταση τραυματίστηκε για ακόμα μια φορά και αποχώρησε αναγκαστικά με δάκρυα στα ματιά.

Η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε πως ο νεαρός ακραίος επιθετικός έχει τραυματιστεί στον μηριαίο δικέφαλο του αριστερού ποδιού και βάσει των πρώτων εκτιμήσεων θα μείνει εκτός για τους επόμενους δύο μήνες. Σύμφωνα με την «AS» το ενδεχόμενο να μπει ο Φατί στο χειρουργείο για επέμβαση συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, ώστε να αποφύγει νέες υποτροπές. Οι γιατροί και το τεχνικό επιτελείο υποστηρίζουν την επιλογή της επέμβασης, όμως φυσικά η τελική απόφαση θα παρθεί από τον ίδιο τον ασθενή και τους γονείς του.

Η Μπαρτσελόνα μέσω επίσημης ενημέρωσης τόνισε πως η τελική απόφαση για τη θεραπεία του νεαρού εξτρέμ θα ληφθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Σε περίπτωση που ο Φατί περάσει την πόρτα του χειρουργείου αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα