Όσκαρ: «Υπάρχουν επαφές με τη Μπαρτσελόνα, με θέλουν δανεικό έως το καλοκαίρι»

Όσκαρ: «Υπάρχουν επαφές με τη Μπαρτσελόνα, με θέλουν δανεικό έως το καλοκαίρι»

Νίκος Κικίδης
Όσκαρ: «Υπάρχουν επαφές με τη Μπαρτσελόνα, με θέλουν δανεικό έως το καλοκαίρι»

bet365

Νέο όνομα αναδύεται στα μεταγραφικά δρώμενα της Μπαρτσελόνα, με τον Βραζιλιάνο Όσκαρ να αποκαλύπτει πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Καταλανούς για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μετά την απόκτηση του Φεράν Τόρες, η Μπαρτσελόνα εξετάζει την πιθανότητα ακόμα μιας προσθήκης στην μεσοεπιθετική γραμμή και φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του πρώην άσου της Τσέλσι, Όσκαρ.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος, ο οποίος την τελευταία πενταετία αγωνίζεται στην Κίνα για λογαριασμό της Σανγκάι Πορτ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι Μπλαουγκράνα επικοινώνησαν με τον ατζέντη του για να εξερευνήσουν την πιθανότητα δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν και οι συζητήσεις συνεχίζονται προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή που θα επιτρέψει την (προσωρινή) μετακόμισή του στη Βαρκελώνη.

«Η Μπαρτσελόνα επικοινώνησε με τον ατζέντη μου για να εξερευνήσει αυτή την πιθανότητα, ήξεραν ότι το ποδόσφαιρο στην Κίνα σταματάει τον Μάρτιο. Οπότε όλα είναι πιθανά, αλλά η Μπάρτσα περνάει δύσκολη περίοδο αυτή τη στιγμή. Με ενημέρωσαν για το ενδιαφέρον, όμως ακόμα πρέπει να διευθετήσουν κάποια πράγματα για να καταφέρουν να δηλώσουν νέους παίκτες.

Θέλουν να έρθω ως δανεικός μέχρι το τέλος τη σεζόν. Υπάρχουν ακόμα επαφές, αλλά συγχρόνως υπάρχουν και προβλήματα με τις νέες μεταγραφές. Θα ήταν μια εκπληκτική ευκαιρία τόσο για μένα, όσο και για τη Μπαρτσελόνα. Βρίσκομαι σε εξαιρετική κατάσταση και θα ήταν υπέροχο για την καριέρα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα