Μπορδαλάς: «Πως γίνεται η Μπαρτσελόνα να κάνει μεταγραφές με χρέη 300 εκατ. ευρώ;» (vid)

Κώστας Τόπας
Μπορδαλάς: «Πως γίνεται η Μπαρτσελόνα να κάνει μεταγραφές με χρέη 300 εκατ. ευρώ;» (vid)

bet365

Ο προπονητής της Βαλένθια, Χοσέ Μπορδαλάς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό του για την απόκτηση του Φεράν Τόρες από την Μπαρτσελόνα, τη στιγμή που οι «μπλαουγκράνα» είναι βυθισμένοι στα χρέη.

Πριν από μερικές ημέρες οι Καταλανοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φεράν Τορές, ο οποίος κόστισε 55+10 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα του Τζουάν Λαπόρτα.

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, από την πλευρά του έδωσε το σύνθημα κι εμφανίστηκε τρομερά αισιόδοξος για το άμεσο μέλλον του συλλόγου και την επιχείρηση επαναφοράς στο κορυφαίο επίπεδο με σημαντικές μεταγραφές!

Τελευταία μάλιστα, δημοσιεύματα συνδέουν τους «μπλαουγκράνα» με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, σε μια περίοδο που τα χρέη του συλλογου έχουν φτάσει σε... δυσθεώρητα ύψη.

Οταν ο προπονητής της Βαλένθια, Χοσέ Μπορδαλάς ρωτήθηκε για την μεταγραφική δραστηριότητα της Μπαρτσελόνα και συγκεκριμένα για τον Φεράν Τόρες, δεν μπόρεσε να κρύψει τον θυμό του καθώς ο Ισπανός είχε παραχωρηθεί το 2020 από τις «νυχτερίδες» στη Μάντσεστερ Σίτι, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν.

«Η Μπαρτσελόνα έχει χρέη 300 εκατομμυρίων ευρώ, πήρε τον Τόρες και συζητούν και για τον Χάαλαντ τώρα. Που είναι το Financial Fair Play;», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Βαλένθια.

@Photo credits: Video Screen
 

LA LIGA Τελευταία Νέα