Μπέτις: Στα 40 του ο Χοακίν αποφάσισε να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν

Μπέτις: Στα 40 του ο Χοακίν αποφάσισε να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν

Κώστας Τόπας
Μπέτις: Στα 40 του ο Χοακίν αποφάσισε να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν

bet365

Ο Χοακίν Σάντσεθ επιβεβαίωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση στο τέλος της φετινής σεζόν.

Στα 40 του χρόνια πλέον, η σημαία της Μπέτις, Χοακίν Σάντσεθ, αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της ισπανικής ομάδας προσπάθησε να τον μεταπείσει, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πήρε την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Ο Σάντσεθ αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Μπέτις και συνολικά κατέγραψε συνολικά 859 επίσημους αγώνες σε όλη την καριέρα του. Στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τα χρώματα της Βαλένθια, της Μάλαγα και της Φιορεντίνα.

Έχει στην κατοχή του δύο Copa del Rey (Μπέτις και Βαλένθια) ήταν διεθνής με την εθνική Ισπανίας σε 51 ματς, παίζοντας μάλιστα και στο Euro στην Πορτογαλία το 2004, στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κορέα και στην Ιαπωνία το 2002 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Γερμανία το 2006. Μια καριέρα που τον οδήγησε σε έναν από τους μεγάλους θρύλους του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα