Αθλητικός διευθυντής Μπαρτσελόνα: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση μεταγραφής τον Γενάρη»

Αθλητικός διευθυντής Μπαρτσελόνα: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση μεταγραφής τον Γενάρη»

Newsroom
Αθλητικός διευθυντής Μπαρτσελόνα: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση μεταγραφής τον Γενάρη»

bet365

Καμία πιθανότητα για χειμερινές μεταγραφές δεν υπάρχει στη Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ματέου Αλεμάνι.

Η πρόσληψη του Τσάβι στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα πυροδότησε χειμερινή... μεταγραφολογία γύρω από τους Μπλαουγκράνα, με πληθώρα ονομάτων να συνδέονται τις τελευταίες μέρες με το κλαμπ της Βαρκελώνης.

Ραχίμ Στέρλινγκ, Ντάνι Όλμο και Καρίμ Αντεγιέμι είναι μόνο μερικά εξ αυτών, με δημοσιεύματα από την Ισπανία να ισχυρίζονται πως ο καταλανικός σύλλογος δεν σκοπεύει να μείνει άπραγος στο παζάρι του Ιανουαρίου.

Παρόλα αυτά, ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ματέου Αλεμάνι, έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, καθιστώντας σαφές πως τα οικονομικά δεδομένα προς το παρόν δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για μεταγραφές.

«Τώρα πρόκειται να εγγράψουμε τον Τσάβι και το τεχνικό του επιτελείο και δεν θα υπάρχει πλέον χώρος στο μισθολόγιο. Οπότε προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για μεταγραφές τον χειμώνα. Είναι απαραίτητο να εξετάσουμε αν θα υπάρξουν επιλογές, αν θα υπάρξει πιθανότητα και αν ταιριάζει με τις ανάγκες του προπονητή.

Σε ό,τι αφορά τον χειμερινό παζάρι αναμένουμε διαφορετικές ενέργειες και καταστάσεις για να αυξήσουμε το οικονομικό Fair Play. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν υπάρχει πιθανότητα μεταγραφής, θα δούμε τι θα συμβεί την 1η Ιανουαρίου» ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα