Μπαρτσελόνα: Καταθέτει πρόταση ύψους 40 εκατ. ευρώ για τον Αντεγιέμι

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Καταθέτει πρόταση ύψους 40 εκατ. ευρώ για τον Αντεγιέμι

bet365

Γερό μπάσιμο για την απόκτηση του 19χρονου wonderkid της Ζάλτσμπουργκ επιχειρεί η Μπαρτσελόνα, η οποία ετοιμάζει προσφορά ύψους 40 εκατ. ευρώ για να τον ντύσει στα Μπλαουγκράνα.

Μάχη μεταξύ κολοσσών αναμένεται να σημειωθεί το επόμενο καλοκαίρι για τον 19χρονο wonderkid της Ζάλτσμπουργκ, Καρίμ Αντεγιέμι, ο οποίος εδώ και καιρό αποτελεί το μήλον της έριδος των ευρωπαϊκών γηπέδων.

Ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για την απόκτησή του είναι και η Μπαρτσελόνα, η οποία σύμφωνα με το «Sport1» ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ εντός της εβδομάδας για να τον ντύσει στα Μπλαουγκράνα.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο Αντεγιέμι αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό αίτημα του Τσάβι για το επόμενο καλοκαίρι, ο οποίος έπεισε με συνοπτικές διαδικασίες τη διοίκηση να κινηθεί και επίσημα για την απόκτηση του 19χρονου άσου.

Προς το παρόν πάντως, την... κούρσα για τη μεταγραφή του Γερμανού φέρεται να οδηγεί η Ντόρτμουντ που βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ζάλτσμπουργκ για deal ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Τη φετινή σεζόν o Αντεγιέμι μετράει 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, με τα τρία εξ αυτών να έχουν σημειωθεί σε αγώνα Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα