Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο αγώνας με τους περισσότερους θεατές μετά την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα

Βασίλης Μπαλατσός
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο αγώνας με τους περισσότερους θεατές μετά την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα

bet365

To «Clasico» της Κυριακής (25/10) μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης συγκέντρωσε περισσότερο κόσμο από κάθε άλλον αγώνα μετά την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, καθώς στο «Καμπ Νοου» βρέθηκαν 86.422 φίλαθλοι.

Μετά τη δύσκολη περίοδο της διεξαγωγής των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών η «καρδιά» του ποδοσφαίρου, οι οπαδοί, έχουν επιστρέψει και πάλι στον... φυσικό τους χώρο. Το χθεσινό (24/10) «Clasico» μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το παιχνίδι που συγκέντρωσε περισσότερο κόσμο από κάθε άλλο παιχνίδι στην... μετά κορονοϊού εποχή.

Όπως φαίνεται στη λίστα δυναμική είναι η παρουσία των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην δεκάδα από τη δεύτερη μέχρι την ένατη θέση βρίσκονται παιχνίδια του «Ολντ Τράφορντ». Στα παιχνίδια με Βιγιαρεάλ, Έβερτον, Λίβερπουλ, Άστον Βίλα, Λιντς, Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ και Αταλάντα βρέθηκαν στις εξέδρες πάνω από 72.000 φίλαθλοι. Στην τελευταία θέση της σχετικής δεκάδας βρίσκεται ένα φιλικό του Μεξικό κόντρα στην Ονδούρα στις 13 Ιουνίου στην Αμερική και στο "Mercedes Benz Stadium" της Ατλάντα.

Αναλυτικά η σχετική λίστα με τα δέκα ποδοσφαιρικά γεγονότα που συγκέντρωσαν τον περισσότερο κόσμο μετά την πανδημία:

δδσς

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα